Egyre gondoltunk, épp meg akartam említeni, hogy meg ne feledkezzünk azokról az időkről, mikor még a Sony, meg a Panasonic, JVC, Grundig - meg sorolhatnám - sem tudta eldönteni, hogy mi legyen a "standard" videó formátum, Betamax, VHS, vagy a Video 8...?
Apósomnak /vagyis akkor még csak após jelölt ;-)/ volt is ilyen "felül töltős" videója, talán Fischer, aztán meg talán JVC... Mai áron kb. 370 000 forintért /80-as évek közepe/ egész jó színes homályokat /ki tudja, hányszor másolt kazetták/ lehetett látni a TV-ben... Az est fénypontja az volt, mikor berakott valami "Rambót", vagy hasonló "klasszikust"...:-DD

...aztán mikor "megkaparintottam" az első kamerámat... Az nem semmi érzés volt.:-)
Sony volt, valami ilyesmi:

Mikor ismerős jött, inkább elraktam, mert erősen sárgultak az irigységtől ilyen "űrtechnika" láttán...:-)) Egyszer kellett benne fejet cserélni valami eszméletlen összegért, mert a spanyol homok megártott neki.:-)
...majd keresek valami "ős" videó felvételeket is .;-) ...habár pár éve beraktam egy 198x-as kazettát és sajnos az első indításkor elszakadt...:-/