Upsz! Bocs ha félreérthetően írtam. Meg sem fordult a fejemben hogy kiállítsam az autóm, az "én" az úgy a kiállító tulajdonosra értetem. Mint írtam tisztában vagyok hogy sokan fognak jelentkezni, én biztos nem.
De nagyon sok az enyémnél lényegesen értékesebb autó van ill lesz a kiállításon. akár a TC standon is. Nekem a stílus nem tetszik, és azért arról sem írtak, hogy milyen biztosítással, stb-vel rendelkeznek az esetleges sérülések orvosolására.
Aki személyesen ismer, tudja hogy "magamnak" vettem a kocsit, nem "mutogatni". Természetesen vannak kivételek amikor valahol kiállítjuk az autót, de az több éves személyes barátságon alapul.
Mégegyszer bocs mindenkitől ha félreérthetően fogalmaztam, senkit sem akartam megbántani, vagy "félrevezetni". :D
Szerintem ők adnak egy lehetőséget, hogy ha akarod, (de ha csak akarod) akkor az expo-n a TC standján - ami vélhetően egy frekventált hely lesz a kiálításon - megmutathasd a szép gtv-det a világnak.
Ehhez annyit kérnek , hogy fotózd le értelmes módon és töltsd fel. Azért kell leírni, hogy hogyan, mert egy szénné shoppolt vagy apró képen nem fog látszani semmi, és még így is kapni fognak 50 ezer ilyen képet.
Na elolvastam. Én csináljak képeket, persze csak olyat amit a kényes izlésük elfogad, meg írjak, és akkor megengedik hogy kivigyem az autómat az Ő ünneplésükre??? Nekem kicsit fura a hozzáállás. nem vitatom lesz elég jelentkező, de ha Ők akarnak valamit akkor nehogy már meghatározzák hogy milyen fotót készítsek. / Ha már itt tartunk biztosításuk stb???/