Készültem, de mégse. :-O :-DD De akkor nem erősködni, hanem pózolni. :-) Na, de ez nem az én világom. :-D Kiállni az emberek elé és mutogatni magam gatyába? Persze. :-D
Ja, én úgy értelmeztem, hogy most erre az irtózatos forgalom (lovetta) kiesésre gyúrnak, hogy valamit visszahozzanak belőle, mert megállt a fél világ. :)
hät nem a vulkänkitöresre tesztelnek a sräcok ha jol tudom,hanem a mär emlitett hetköznapibb körülmenyek közepette felmerülö problemäk esetere,hogy ezeket biztosan abszolväljäk . :)
"6000 merterröl a gep nemugrik fel csakugy 10000 meter föle" - pont ezért gondoltam, hogy erre teszteltek, hisz a kokszfelhő sem tart 4000 méteren (vastagság) keresztül. :)
nemegeszen , a tesztek ältaläban a sivatagi körülmenyek közötti felszälläsok miatt viszonylag rövid idejüleg fellepö igenybevetelek miatt szüksegesek. mert ugyebär ott nemcsak a földön de a levegöben is magas a portartalom.ami a magassägbeli különbseget illeti, 6000 merterröl a gep nemugrik fel csakugy 10000 meter föle (hogy äthajtson a por es hamufelhön),ergo hosszu ideig kivan teve a finom por,es hamu kihivasainak.Es a finom por pedig nagyon könyen összeäll.minel durväbb a porszemcse,annäl kisebb a valoszinüsege hogy összetapadnak a szemcsek,es eltömnek fontos levegöcsatornäkat (pl, kristälycukor,es porcukor...)
Bár én nem értek hozzá, de gondolom pont erre tesztelhették, nem? Mármint hogy át lehet rajta repülni, hisz 6000 méteren van a 'koksz', a nagy gépek meg 10.000 méteren repkednek. Legalábbis én így gondolom. :)
gondolom ätrepült rajta egyszer aztan szevasz..huzamosabb ideig tuti nem birja.A hajtomüteszteken szimulälnak homokban,esöben ,hoviharban es erös fagyban törtenö haladäst inditäst is.A hajtomüvek bizonyos fokig kepesek ezt abszolvälni,de nemsokäig.Pl kepes egyket madarat is lazän bedarälni (läsd Rollys Rollce hajtomü madärteszt a youtube-on) de a madärrajjal mint tudjuk mär ( amerikai folyon landoläs hajtomükiesesenek oka madärraj volt).Uh mint mindennel ezzel is lehet probalkozni egy bizonyos hatärig...