Húsvét hétvégéjén részt vettünk egy motoros túrán Ausztria,Szlovénia és Horvát ország érintésével.
Olyan gyönyörű helyeken és hibátlan aszfalton motoroztunk, hogy csak ámultam.
Arra gondoltam, hogy nem próbálnánk meg az őszi túrát Ausztria és Szlovén útvonalon haladva egy éjszakát ott alvósban megrendezni.
Mi a Mura folyó mentén haladtunk gyönyörű helyeken.
Bledi tónál volt az első este a szállás. Hibátlan volt.
Odáig mi is letudnánk csorogni.
Tele hegyi szerpentinek stb.
Mit szólnátok hozzá ???
Nagyon köszönjük ,hogy közétek tartozhatunk!Szerintem ennél jobb brigád nincs is autós berkekben.A mai nap volt az egyik legjobb mióta Spiderezünk!Köszönjük a pörit Sasinak!Kicsit irigy is vagyok mert hazáig hallgattam mennyire jó volt!
Még egyszer köszi a szervezésért, a díszletért, a jó hangulatért, meg minden egyébért!
Reméljük még sokáig élvezhetjük a társaságotokat ezekkel a csodás kocsikkal együtt!!
Sziasztok!
Haza értem a sváboktól 😀
Elég volt belőlük ez a pár nap.
Akkor holnapra én már bevásároltam a rám eső részből, lassan neki állok előkészülni.
A tűzmesternek és a bográcsos márkatársnak azt gondolom, hogy időbe oda kellene érni, sok fog múlni rajtuk a limit idő miatt 😉
Én és a kedvesem 😇 olyan 1/2 tíz körül szeretnénk legkésőbb oda érni.
A kedves hölgyek 👩 figyelmét arra szeretném felhívni, hogy ott a helyszínen nincs toilette sajnos. Nekünk férfiaknak 🧑 ugye picit könnyebben megy a fütyülés a szabadban.
Akkor holnap 👍 reggel.
Ja ma azért hasítottam egy bemelegítő kört 120 km.🏎