Összesen 931 km-t mentünk :-)
Az étteremtől Mátrafüredig nagyot mentünk volna ha nem érünk utol egy OFF fauvét, miután vagy tucatnyian battyogtunk utána feladta és végre kiállt a sor elejéről :-)
Nos ez is elmúlt. Remélem mindenki épségben haza ért! Jó volt találkozni veletek és minden szuper volt! Köszönjük a szervezést mindenkinek! Ui: Nem úgy volt hogy ma nem fog esni😅
Szerintem jó ötlet a hotelben vacsorázni. Szilvásváradon Nemzeti vágta. Ott sokan lesznek. A Hotel mellett van az Ellipsum élményfűrdő. Ha esetleg...( csak a fűrdőruha miatt írom)😀
Átszaladtam megnézni a bátyókát. Belül szép tiszta a lagzi óta , be is indult nyugodtan. Holnap ha kell reggel le mosom és indulás. Remélem ennyi eső nem lesz azért. Brigi már most fél hogy én le akarom engedni a tetőt😀.
Na, akkor beválasztottam! :D Én 4-5 alkalommal ettem itt, családias/házias, jók a kaják szerintem. Ha meg mindenki kiborul, akkor plusz egy kört fizetek este! :)
Velem bunkók se voltak, de én nyilván félelmetesebb vagyok, mint a Tasnádi :D
Ha ott lesz ő is, majd elhívjuk egy csoportképre! ;)
Nem is hirdetem már jó ideje, mert szerintem áll a piac.
Elkótyavetyélni nem szeretném .
Az a gondom, hogy vezérlést kellett volna már tavasszal cserélni, meg olajat.
A Seleniát bevállaltuk még de a zabszem érzés megvolt.
Még az előző tulaj cserélte 2016-ban ami nem most volt, igaz kilométer nem sok ment bele.
A nyáron megfeledkeztem róla, gondoltam majd az új tulaj.
Nem a spórolás miatt csak simán lustaság volt.
Olaj csere még menne / melóba simán megoldanám / de a vezérlés nem férne bele az időbe addig, mert azt nem vállalja egyik kollégám sem.
Én sem akartam kilógni a sorból, sőt az Alfa sokkal kényelmesebb és jobban pakolható.
A futómű és menettulajdonság már más kérdés.
...ha az útvonal linkeket PC-n megnyitjátok és ott bejelentkeztek a teló google fiókjába akkor át tudjátok a menetvonalat a telóra küldeni, el lehet menteni a kezdő képernyőre és lehet vele navigálni.
Mi már pénteken indulunk és Vácon a Hotel Camelotban alszunk úgyhogy mi tuti a Spiderrel megyünk.
A GiIulia nekünk kieseik mert hétfőn reggel 7-re viszem szervizbe és már nincs annyi km amennyit a hétvégén kellene menni.