A hétvégére elgurulunk a Dolomitokba, az alig van messzebb, de időben kevesebb.
Oda megyünk ahol Giuseppével voltunk és ezt ettem :-)
Nem röhögni! Mi minden szállásra és helyre a kajáról jegyzünk meg :-)
Szia!
Mire esetleg megint erre hoz az utatok,megpróbálom az egész lengéscsillapítót kiszerelni,mert most még komplett a futómű.A csapágy anyáját viszont nem tudom külön letekerni.Ha szét tudom szedni akkor odaadom úgy ahogy van.Kísérletezni jó lesz!Mi biztosan nem tudunk menni 5.-én,pedig 3 napra már szállást is néztem,de a nyári gumit megette a 146 os,ami a Tiszai túránk előtt 1 nappal derült ki Csörinél. így most 4 új gumit kell venni, plusz sürgősen be kell állíttatnom a futóművet!
Kellemes napot!
Szuper! :)
Ám nagy valószínűség szerint nincs egyben (én legalábbis még nem láttam olyat), csak jó passzentos és amúgy a csapágy rész is óvatosan szétszedhető, úgy tisztítható, újra zsírozható.
Így van, csak a rugó és a csapágy között van egy rugótányér gumiból. Ezt valamiért nem jelzi, úgy látom. Mondjuk az is érdekes, hogy a rugó a lengéscsillapítón kialakított tányérhoz képest pont fordítva tekeredik, de nem is érdekes különben, értjük így is miről van szó. :)
Mert a 146-ban ezek vannak (remélem meg is mutatja) egymásra építve: a toronyszilent, a toronycsapágy és a rugótányér... majd ezekhez jön a lengéscsillapító és a porvédő és ezt mind felül egy csavar fogja össze... kb. úgy, mint a bemutatott spideresen.
Szia!Jó hogy van új,mert tegnap fél órát próbáltam meglazítani de nagyon össze van gyógyulva!Muszály lesz szétszednem mert a gumiharmónika kell belőle.
Bakker 7-9e Ft-ért lehet kapni! Rendeltem is egy jobbost megy egy balost FAG-ot azt meglátjuk. Ha jó megy a tartalék alkatrészek közé, ha nem ennyit megér egy lehetséges menekülési lehetőség letesztelése.
ez lesz az! :-)
Csak a csavart kell letekerni DE! előtte a rugót össze kell húzni, mert elég nagy erővel lövi szét az egészet és abból durva sérülés lehet!
Itt jegyzem meg a selénia óta nem mentem vele sajnos , de szeptemberben egy cabriós lagziba főszerepet kap a vőlegény vele akar utazni😀. Nem is hallottam még ilyet a menyasszonny és a vőlegény külön cabrióval mennek a templomba oda- vissza. Mik vannak manapság.
Nekem tetszik ez a terv! Esetleg annyit javasolnék, hogy Szécsényből ne Salgótarján felé menjünk Bátonyterenyére, hanem Hollókő fele. Az nagyon szép hely, és felújították az utat is, baromi jó szerpentin. Ott ráadásul Alsótoldnál ismerem a Bableves Csárdát, ami tökéletes ebédlőhely lehet!
Be kéne lőni az időpontot, nézni szállást, stb.
Nekem annyi van, hogy szeptember 15-ig teljesen be vagyok táblázva.
Akkor körmölném az útvonalat.
Vácon találkoznánk veletek, Pirituékkal nálunk.
Utánna Rétság, Balassagyarmat, Szécsény, Salgótarján, Bátonyterenye, Pétervására, Szilvásvárad, Miskolc. Közben ezer látnivaló és program lehet.
Itt aludnánk.
Vissza út, Lillafüred, Felsőtárkány, Sirok, Parád, Mátraszentimre, Pásztó, utánna a Cserhátba. Bár a Cserhátban nem ezer kiváló az utak de szép.
A Cserhát után vissza Vác.
Amennyiben gondoljátok, elmehetünk Tokajig, Sárospatakig, Boldogkőváralja.
Ennyi lenne az ötletem.