Hmm, automata váltós. Pont a lényege veszik el. Nem csoda hogy nem nagyon használták.
(Az Autókereskedőkben is visszaalakították az automata Datsun 240T-t kézi váltósra hogy e lehessen adni...)
Felmentem a padlásra de sajnos nincs meg ne haragudj de akkor kidoptam.Az vigasztaljon nagy szívás lett volna feltenni meg az alsó rèszèn volt egy szakadás.
Oké mi 13 óra felè begördülünk.Aki hamarabb oda ér az úgy áljon meg szerintem hogy egymás mellè tudjunk álni.Van esély hogy csak mi leszünk spideresek.
Nem tudom miért de nekem is az volt a legszimpatikusabb.
Egyszerre rá szoktam nyomni az egészet.
Amíg a víz összeáll cseppekbe és nem terül szét működik az impregnálás. Amíg jó - szerintem - felesleges újra fújni.
Én benne vagyok, tökéletes lesz az utolsó körre idén. Fedett fővel is jó (mostanában egyre többet megyek így vele valamiért, lehet, hogy placebó, de mintha még merevebb lenne kanyarba :D)
Én azt javaslom, találkozzunk valahol a pesti rakpart északi részénél, ahol le lehet parkolni egy kicsit (XIII. kerület magassága, ahol parkolnak a szálloda hajók) 13 órakor. Utána autózzunk el mondjuk Zebegényig, valahol kávé, fagyi, aztán vissza Vácrátót-Veresegyház és úgy a Mogyoródi Autósmozi (Drive-In program). Ide kb. 6 óra magasságába érkeznénk meg szerintem.
Jut eszembe, ide kinek van kedve jönni? Ha a teljes létszámnak, az azért elég menő lenne egy Spider konvojjal, szólhatnánk a szervezőknek hogy vörös szőnyeg, konfetti :D