Semmi extra, pont ekkora kivágása volt a gyárinak is. Teljesen normális hely maradt a "kalaptartóban". Csukott tető alatt elég mélyet ad, ha meg cabriózunk akkor tök mind1!
Egy 20-as SAL van bent a gyári helyén, a pici mágnesre való tekintettel egész jól szól, de ha egy komolyabb lenne akkor biztos megfelelne.Nézegettem 20as mélyeket RF-nek is létezik. Majd megkeresem amit néztem és linkelem. Nahh az durva volt. De ha beépítem akkor ugrott a kalaptartó alatti rekesz.
Lassan el kéne kezdenem gondolkodni a zenén, elsősorban a mélynyomón. Elsőre egy RAVELAND FLATSUB FS8-ra gondoltam (Conrad.de-n találtam), ez egy aktív cucc, elfér az ülés alatt, de nem nagyon hiszek a 20 centis mélynyomóban...
Szóval érdeklődnék, hogy a mélynyomó kérdést ki hogy oldotta meg a Spider-ben, esetlen a GTV párjában?
Az a baj -illetve más szempontból szerencse- hogy nyugdíjas már és nem nagyon fogog abban a körben. De majd kitalálja talán mit hogyan én meg ráteszek annyit, hogy legalább neki legyen 2-3 sörre való darabonként :)
Nem akarok én lefikázni senkit, de a mai fémmegmunkálók tehetsége - hogy politikailag korrekten és matematikai nyelven fejezzem ki magam - konvergál a nullához. A hozzá értő szakember egyre kevesebb. Márpedig ehhez ilyen tudás kell.
Sajna nem egy megélhetési képes termék, ellenben a hülye fejem miatt már látom, hogy gyártási költségen fogom az ittenieknek ajánlani. Akár karbon, akár üvegszál verzióban. Én a "segítsük egymás"t elv embere vagyok, nem a "húzzuk le a másikat" változaté. Ezért van csóróság. Ellenben jót teszek vele másoknak :)
Nálam viszont megvan mind2, faterm meg okleveles szerszámkészítő mérnök. Én még a szerszámot sem tudom, de Ő már azt is tudja melyik miért nem lesz jó. Csak bámulok. Lenne még mit tanuljak tőle...
hát a 4. képen lévő közepe trükkös :-), ahová a bajonettzár záródik. amit a suzukisok lemásoltak nekem, az is ott lett elszúrva. pedig náluk volt az eredeti, de sajnos a bajonettzár nem...