Így van. De ez a vezérlőszál a magnótól jön hátra. A hiba általában az elektronikai belsőben történik, amit én szamély szerint szétszedtem és rendbetettem. Nálam is ezeket csinálta. Hol előbújt, hol nem. Most ha akar, ha nem elő kell jönnie. Az antennatest pedig néha kell kapjon tisztítást, szidolt és némi WD40-et a jó siklásért. Bár a turtle waxnak van olyan fémpolírozó folyadéka, amivel ha felpolírozom olajos kenő-védőréteg kerül rá. Amellé nem kell a WD40. Sima olajat és zsírt ne használjon senki, mert besűrűsödik és betapad a felületek közé.
Nekem motoros van, a gyári. És jó, mert jó.. És mert időnként ahogy illik rendberakom :) Mind az antennát, mind a mechanikát. De ezt kezdő gépésznek nem javaslom, mert amint szétugrik a rugós mechanika sírva fog fakadni :DDDDD De ha valakinek van és rendbe akarja tetetni szóljon, segítek.
Jut eszembe a tepsiseggűt gyárilag milyen rádióantennával adták?
Nekem most ilyen arasznyi valami áll ki, de reklámfotókon mintha motoros antennával láttam volna.
Van valakinek motoros?
Elsőről a kaszni, kivéve a hátulját mert azt láttam képen és ruhadt rusnya.
Másodikról a szín
Harmadikról a felni
Negyedikről?? Hát a vászontető, mert a többin le van nyitva és most hideg van kint :DDD
Az merre van ebben az országban? Ha átmegyek Ausztriába, ott csak olyan van, de általában itt közlekedem:-(
Lehet hogy rajzolnunk kéne egy közös térképet, hogy melyik utak járhatóak és hogy hol vannak beépített meglepetések, mondjuk egy nem éppen szintbe hozott híd formájában.
Ezt most ugye viccnek szántad??? :DDDDD
Akkor már inkább fekete az egész és egy Spider felirat a gyári kalligráfiával ami lefelé néz, hogy alulról is lehessen látni. :)
Majdnem eltaláltad.. Amúgy a kipufogó balaszt súlya. Van vagy 20 kiló. Tömör vas, gumírozott tengely. Ha kétoldalas a rendszer akkor ki kell venni, ahogy én is tettem. Ragazzon dupla végű rendszer jobb felének felfogatása ennek a helyére kerül. Úgy van kialakítva a cucc. :)