Félsiker. Garázsban kicsivel plusz van, így nem volt gond, de a vásárlós körút alkalmával megviccelt azért..
A vezetőoldali ajtó nem volt piszkálva, most ő a gyenge láncszem.
Kis javulás azért érzékelhető, már bármikor be tudom zárni :D
Legalább valakinek van 3d-s szemüvege :D
Photoshoppal, de kamu képek. Egy kép lett duplikálva, és perspektivában torzítva, majd az egyikről lekapcsoltam a piros csatornát, és lőn majdnem Imax :D
Viszont most próbálkozok igazi fotókkal, a gépet fogom tologatni, bár az sem a legpontosabb módszer. Ilyen hideg havas estében jó szórakozás :)
Hát nem egyszerű a helyzet kishazánk útjain :( Ma letoltam 300+ Km-et és láttam csudát nem keveset... A legszebb az volt, amikor Devecsernél a 8-as útról (még mindig) letereltek. Ez ugye még nem lenne baj, de az utat azt már baxták rendesen takarítani. 1Km-en belül 2 autó volt az árokban fejtetőn, mindkettő mellett ott állt a sofőr és mindkettő full friss eset volt (megkérdeztem őket, hogy tudok-e segíteni). A nyomok alapján nem ők voltak az egyetéenek ma, akik így jártak... Szóval frankó, hogy a 8-as út még mindig nincs megnyitva a személyautóknak, csak épp a feltételek nem adottak, hogy a terelés ne életveszélyes módon legyen megoldva :(((
A szerelő szerint könnyen megúszta... Jobb hátulja cserés.. bal oldala, eleje érintetlen..
Lámpa, csomagtértető, lökös, jobb hátsó negyed.. a többi még kérdés, de futómű is kapott tutira.
És kell egy blackline felni is, mert kuka lett. :((
Urak.. Mikulástali lemondva.. Xenon is. Most törtem össze a pók hátulját.. nem akárhogy.. Pók-HÉV 1:1... És ez nem vicc. Most megpróbálom kideríteni lesz-e belőle autó. A jobb hátulja KO. A HÉV sem önerőből ment tovább... :(((
Szilárd akinek Gtv-je van, az hülye nem lehet;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
utána már csak az okos marad, mint lehetőség;-DDDDDDDDDDDDDDD
remélem tetszett az érvelésem;-DDDDDDDDDDDDD