Szerintetek melyik nézne ki jobban a Giuliettán?
A jobb oldali a 159 eredeti felnije, a bal oldali 159_Lineaccessori. Én ez utóbbit tartanám meg a 17" turbina mellé.
Ciao!
A furatokban az a perem csak 2 mm-es kis öntési plusz és könnyebb felszerelést szolgálja a kúp úgyis központba hozza.
A gumiméret meg legyen gyári :-)
A kép szerinti azonosságot csalóka tud lenni. A 147-en is volt egy olyan 16"-os felni, mint a GTV/Spider 16"-ja. A két felninek semmi köze egymáshoz, csak ugyan úgy néz ki. Se az ET-je, se a szélessége se stimmel.
Szerintem 159 felni simán jó giura, fordítva csak úgy, ahogy írtad 😊 gyári kérhető 17-es Giulietta my2014 felni pont olyan, mint ami volt 159-én is 😊
http://www.google.hu./search?q=giulietta+my2014&hl=hu&tbm=isch&prmd=ivns&ei=isQOVq-UIKHZyAPOmZiIBg&start=40&sa=N#mhpiv=14
sztem ilyen szempontból tök mindegy mert úgyis a kerékagyag méret az ami meghatároz. De ha biztos akarsz lenni, még mindig esztergáltathatsz hüvelyeket a lyukakba.
Remélem nem túl nagy hülyeséget javasoltam :)
A fo gondom az, hogy mas a csavar vastagsaga. A 159-re ugy megy fel a Giu felni, hogy fel kell furni 2 mm-el a csavar helyet. Emiatt a Giu-n a 159 felni kicsit tulmeretes lyukkal lesz. Amugy mindketto 7,5-es.
felni rámegy, még vagány is lesz, mert 159 felnije, ha jól emlékszem 7,5x17-es, Giu meg talán csak 7x17 ( a 18-as 7,5 széles, az biztos)
szerintem gumi sok lesz neki sajnos, több mint 1cm-rel magasabb lenne (11,25 mm a különbség), de én még nem próbáltam, csak így ránézésre gondolom, ahogy most nézem a kerékívet :-)
dobd majd fel, kiváncsi lennék egy fotóra, mint egy SUV :-)
A téli gumin gondolkodom a Giuliettára.
A 159-ről van felnistől, de 225/50*17-es méretű. A Giu 225/45*17-es. Felmegy vagy cseréljem le?
Használ valaki 159 felnit?
Megjött a "kis" nyomtávszélesítés 20mm és a csavarok is. (ST suspension)
Este fel is tette őket hamar. Jól mutat a matt fekete pogi a csavarokkal.
Szélesebb nem ajánlott! :)
Szélvédőnél csak a NAV-osnak van kijelzője. Egyébként ha jól tudom a nem navnál az tároló rekesz. Volt egy kis modellfrissítés 2014-ben, akkor a nav lekerült a rádió helyére, szóval a szélvédő alatt előugró nav-os megoldást megszüntették.
Nekem a rádióval van kérdésem.
Mindben van kijelző a szélvédőnél? Ez GPS-is?
Némelyik rádiónak nincs is kijelzője a középkonzolon!?
Az újjaknak meg egész más. Ott nagy kijelző van lennt és fent van valami?