Egy időben én is meg voltam érte őrülve, de csak 18"-ban létezik, nincs 19"-ban.
Mellesleg szinte beszerezhetetlen...nekem legalább is nem sikerült., úgyhogy maradok a saját 19"-os felnijeimnél.
Most, hogy végre szereztem rá vadiúj gyári méretű gummákat, megimádtam a felnijeimet is.
Pár napja észrevettem, hogy padlógáznál a turbo-nyomás a műszer szerint felmegy szinte maximumra, majd azonos gázpedál állás mellett a nyomás kb egy jelzésnyit visszaesik, és ott marad tartósan. Ez normális, vagy nézessek rá? Eddig ezt nem figyeltem meg, és most zavar.
Sziasztok! Ma vettem észre, hogy csak hátramenetben a kormány végállásában halk kattogó hangot hallok. De csak a kormány végállásában, mindkét irányban. Előremenetben viszont semmi. Tapasztaltatok már ilyet?
Majd tavasszal alákerül az Apex ültető rugó is, meg szerezni kellene valahonnan alu színű tetőkorlátot, meg két normális kipufogóvéget.
Nem tudjátok, hogy mitől/hogyan kapcsolódik be a hazakísérő fény?
Ma jöttem rá, hogy van benne ilyen, de nem tudom, hogy mitől kapcsolt be
Nagy kutakodás közbe meg lett a kopogásom ,bal oldalon kerestem közbe meg a jobb oldali felsö lengökar rendelek is bele trw ét gyorsba meg kap hátra két újj stb pálcát!