hasonló a belső szerkezete, a lapátok külső felülete kopik, simán megfordítottam őket, nem mondom hogy jobb lett, mert utána is visított, ekkor jöttem rá hogy a hosszabbra hagyott bemenő cső tört meg melegen és az volt a hiba nálam
mi a baja, egyszer szétszedtem mert visított a szervóm (utólag rájöttem a bemenő cső megtört mert cserekor kicsit hosszabra hagytam) semmi extra szimmeringet tudsz cserélni a gumitömítést benne illetve a lapátok élei kicsit kerekre voltak kopva megfordítottam őket befele.
Légszákvisszajelzö sincs. Müszakin igy beirták h nincs légzsák. Kérdezte van e, mondom van de még elsö gen-es és nincs visszajelzöje. Hmm akkor nincs benne ugy írjuk mondta.
Nos, kiderült a bonyodalom. A 155 fakormány felmegy a 146-ra, de a légzsák nem kompatibilis sajnos. A 155-é még első generációs légzsák vezérlő nélküli lufi. Egy golyó kapcsolja magában a kormányban. Tehát légzsák ugyan lenne, viszont ki kellene iktatni a 146 légzsák vezérlőjét (pl egy ellenállás segítségével). Ez kicsit barkács így már nekem, szóval egyelőre passzolom ezt a megoldást.