ez a kis darab még ketté szedhető, most jöttem rá
van benne egy hengeres betét a közepén furat a palástján meg négy spirálisan megcsavart horony
valahogy igy néz ki a metszete, a hornyos furatos betét a piros téglalap
Gondoltam. :) További extra, bár lehet nekem nem jók az érzékszerveim, de néha elég érdekes "illata" is van a gőznek, talán ilyen enyhén szúrós, ánizsosnak tudnám leírni. Persze ez a jelenség normális kinti hőmérsékletnél megszűnik, illetve egy Kecskemét-Kaposvár távon a gőz is kiszellőzik, utána amíg nem hűl ki/nincs reggeli hideg a jelenség eltűnik.
Nem erre az éghajlatra tervezték, na. :)
Köszönöm!
Akkor ha eMailben tudnál küldeni képet a 16" speedlinokról, akkor megvizualizálnám, és ha szép akkor meg is venném. (gabor.torjai@nerosolution.com)
Ha valóban akad olyan tálca akkor azt is megvenném!
Az autót 3. autónak használom, csak élménykedni, így az ültetés nem probléma. De azért próbálom a ktg. alacsonyan tartani. Anno amikor még a fő autóm volt egy 155, akkor is tudtam használni ültetve. Igaz ráment egy karter:) Ehhez lesz védő már megrendelve.
Bekapcsolva felejtetted a gyári füstgenerátort, ami a hátsó rendszám eltakarására szolgál :D
Mellesleg nekem is ilyen, de amekkora rendszer van alatta, abból van mit elpárologtatnia... De ha meg nem fogy se víz, se olaj, akkor mi más lehet?
Van alatta katalizátor, de eléggé rohadós állapotban... csere érett. Még akkor is van pára a rendszerben ha megyek folyamatosan 200km-t megállás nélkül? Nemrég mentem Debrecenbe és 200km után lámpánál állva tükörből láttam a gomolygó füstöt/gőzt mögöttem... :S
Gondolom nincs alatta kat. De, ha van is sem biztos,hogy számít. A kipuffban lévő párát gőzölögteted el. Ez az egyik felelős, hogy elrohad a kipuff. Belülről.
Felni van eladó:
Georgénak
Thomikának
Havernál három szett is.
Ültető rugó már nincs nekem, de ne nagyon akard, ha csak ez az egy autód van.
Az az alváz burkoló meg nem gyári. ;) 2, v 3db autón találkoztam ilyennel.De csak a motor alatt volt. S darabokban. ;)
Haligali emberek! Mi a helyzet akkor ha füstöl az autó mint a veszedelem? Fehéres, inkább gőzös füstölős cuccos... :) Olajat, vizet nem eszi és csak hidegben füstöl, de akkor meleg motornál is... :S Ja 1,8TS 8V
na kipattintottam a szögletest, a gömb darabokra is tört rögtön, viszont a spricni része egyben maradt a furat belső oldalán minimális kúpozás van valami ilyesmi