Sziasztok, leműszakiztattam és forgalomba helyeztem ezt a kis régi autót. Úgyhogy eggyel több 155-ös Alfa garázdálkodik mától a magyar utakon. Marklar155, az Iker Balázs mondta, hogy téged keresselek meg alkatrészekért, de most hirtelen annyi mindent költöttem a kocsira, hogy nem merek kérdezni semmit, de majd megkereslek azt hiszem :) Most még kicsi 14-es gyári felni van rajta, ez nagyon csumpi, de találtam itthon két darab 15-ös lemezfelnit és ma vettem még egyet, majd holnapra lesz még egy és téligumit rakatok a fekete felnikre, azzal talán jó lesz, csak nem tudom....a 185/65-14 kicsi, a 195/65-15 meg szinte beleér a hátsó lökhárítóba, vennem kéne 195/60-15-ös téligumit? Mert amúgy ezzel a 14-es kerékkel sokat csal a kilométer óra is. Gondolom a nagyobb kerékkel ez megoldódik. Amúgy nagyon imádom egyelőre. Most több diesel kocsim is volt, nem csak Alfa, de most már egy ideje azzal jártam, egy 2003-as 16 szelepessel. Mondhatom, a világ egyik legkomolyabb kocsija, gyors, csendes, gyönyörű....de nem megyek nagyon hosszú útra mostanában és elegem van abból, hogy leállításkor mikor szólal meg a kuplung, vagy mikor folyik itt ott a gázolaj, vagy mikor melyik lengőkar zörög....hülyeség volt átülni ebbe? :) Remélem nem. Jön a tél, éppen jó lesz...főleg, hogy a klímája nem működik, feltöltettem, akkor ment egy ideig, valahol szivárog, de most nem is lesz rá szükség....elvileg. Na ennyit akartam most leírni nektek, ha nem bánjátok. Készítettem még több képet, majd töltök még fel.
u.i.: Fairlane: a gyertyakábel dolog megoldódott azzal, hogy raktam bele egy jó hosszú, de sima kábelt, ezzel most tökéletes, de majd szereznem kell egy zavarszűrős eredetit, hogy ne csúfoskodjon most ott az a méter madzag.