Sziasztok.Ma eloszor maradtam uton a geppel,egyszeruen leallt a motor.hat haza vontattuk szegenyt.igy elso ranezesre az uzemanyag szivattyu lesz a baj vagy annak a releje illettve biztije.abbol gondolom hogy nem hallom gyujtason a szivattyu hangjat.Majd holnap nem fogok unatkozni.esetleg valakinek mas otlete ha megsem a benzinnel van a baj? 1,8 8V motor.koszi
Ezeket a dolgokat nem is gondoltam volna.))) Nem olyan nehéz az, főleg ha képben vagy a dolgokkal.)
Utána kéne olvasnod, hogy miért alkalmatlan utcai haxnálatra. Ezen az oldalon sok mindene fény derülhet.
Aha, és akkor automatikusan be kell kövtkezzen?) Olvasd L úyra amit írtam, és értelemzd. Aztán próbáld kitalálni az ok okozati öxxefüggéseket.
Amúgy pedig tudod, akinek nem inge...)
Bizony, nem egyedi eset. A népautos konszernt is kb. 20évig làtta el a Girling a mieinkre kisértetiesen hasonlito, pont ugyan ugy berohados féknyergekkel. :)
Mikor is? Még mindig egy dögnehéz öreg cucc, de attól még nem kicsit megbízható és törődés nélkül használható évekig... :)
Nem használhatatlan, csak felesleges gyilkolni. Meg mint említettem, keveseknek esik jól egy kétszázezres kár csak azért, mert lusták egy kis kényelmetlenséget vállalni.
Mielőtt megvettem a feketét, elég sokat jártam a ktm-mel Bp-n, a folytonos fékbeállításon kívül sosem volt vele probléma :) A 2.4-es gumik elég jól bírják a helyi útminőséget is, nem csak a normafát meg a kékest.
Amúgy hadd kérdezzek már, szerinted miért is használhatatlan városon belül az én biciklim? Kíváncsi vagyok egy hozzá nem értő véleményére.
Pedig hidd el, hogy a műanyag baszás nélkül beesik a lánc a küllők meg a fogaskoszorú közé és lehet imádkozni, hogy szakadás nélkül kijöjjön ha kifeszegeted. De honnan tudnád, mikor soha életedben nem bicikliztél... Ja, 10-ből 9 bringán ott van.
Eddig is jó volt, városon belül biztos, hogy nem fogom gyepálni a sárgát. Egyrészt ellopják, másrészt folyton állítgathatom a féket a rövid és kurva nagy fékezések miatt...