Ma nekiálltam a szerviznek, hamar kiderült a turpisság. Váltószoknya kiszedése után előjött a bibi. Egy csavar lazult fel, s lejött az anya róla, igy szétakadt a bowden rola!
Szerencsére csak ennyire kellett szétszedni
Aajh, nem elszakadt a váltóbowdenem?!
:/
1 hét mulva meg gyöngyösi tali ...
Ráadásul nem eccerű, mert mókolt bowden a 6os válto miatt!
Nem az van, hogy kicserélem másikra! Hanem megint mókolhatok!
ááá :D
224.444 km is megvolt... :))) Ahhoz képest, hogy június 10-én volt oilcsere 221.700-nál, egész szépen pörög bele... :) Lehet, hogy megint nem kell megvárni az egy évet a cserével...
Komolyan,hoznál nekem,ha van jóállapotú vízcső? : egyik a termosztát aljáról jön előrefelé az "Y"-ba,a másik pedig ebből az "Y"-ból megy a hűtő aljára.(16V)
Please.
csinálok hétvégn egy költségkalkulációt mi fér bele, mert közben fényeznek is nekem folyamatosan , Elaforg rendelésem is van stb. Majd szólok hétfőig, hogymegyek-e vagy sem.
emiatt cseréltem én néhány napja az egész műszerfalat :) fogja vagy 50 csavar :), de már működik szépen a kesztyűtartó, meg szép patika állapotú kívül beül. Azt nem tudjátok lehet cserélni a kesztyűtartóban zárat? mert most nem tudom zárni
Ez a kesztyűtartónak egy rugós tartója, hogy amikor kinyitod, akkor ne vágódjon ki. :-)
A bal oldalon van ráakasztva a kesztyűtartóra és belülről van felfogatva. :-)