Már fél éve védi az olajteknőt egy alu-védőlemez! Elég sokat hárított már! Még sose mértem le a földtől való távolságát! Ez 6.5 cm!! :D
Feljebb nem tudom tenni, mert így is 1 centire (se) van az olajteknőtől! Sajnos ez a V6 hátránya, nagyon nem lehet ültetni! Anno a TS-om 2x ennyire volt ültetve ..
Ezt meg csak úgy (most este lőttem):
már megint a régi tákolás, történt ugyanis , hogy autó nehezzen indul reszel reszel beindul. Nézek mondom na , megálltam boltba be gyorsan, ki pöc röf. Másnap reggel reszel-reszel-reszel.
Izzító relé nem világít a műszerfalon.
Mondom meleg van nem kéne neki izzítás, azért megnézem a relét, keresem ( eddig fel se tűnt a hiánya ez az én böszmeségem ) nincs fent a tűfalon biztonságban keresem követem a vezetéket valahol lent a váltó mögött lóg a földtől pár centire. szétszedem víz kifolyt. Panel fekete trutyis mindenes.
A rozsda szépen megkezdte a hátsó sárvédőket. Ha jól láttam, akkor Cacho régi piros autója is fent van a használtautón. Sajnos annak sem jobb a hátulja.
Mennyire occó?
Ezúton is szeretném megköszönni karika155 cartársnak a mai napon adódó parkolási segítséget!! :)
Az idő is szép volt, ezért a csajok is kitettek magukért! :D
Csináltam 1-2 képet, nem a legjobb minőség ...
Amúgy tökre tetszett a karika155 gépe, elfogadnám!
Ja, és a reggel 9óra körül Kerepesi úton jött szembe egy szép piros155, nem tudom ki volt az!
A kar még úgy ahogy. De ott vannak a műanyag részek. Tudom, hogy em lesz új, de a letört füleket és az anyaghiányt azért lehet pótolni.
Lehet, hogy mgnézem a 3D nyomtatási lehetőségeket.
Mondjuk balos kilincs után lehetne tükörvázat is öntetni...