Az AlfaAmore Fórum szabályzatából:
"Használd a magyar nyelv helyesírási szabályait!"
Mindenki úgy ír ahogy a képességei megengedik, csak az a baj, hogy az ilyen antimagyar kifejezésekkel a keresők sem boldogulnak. Kvázi a keresőt nem érdemes rendberakni, hiszen ilyen nyelvezettel semmit sem lehetne megtalálni vele. ;-)
Mint anno a chat.hu-n 2003-ban... :D 4LF4 4M0RE... :D (Mert ugye az eszperente szobában nem lehetett e-n kívül más magánhangzót írni, így számokkal helyettesítettük, ha muszáj volt :D )
Pff, ez komoly? Szentséges Atyaúristen a Mennyekben...
De rohadt alacsony az a kerítés, mennyire elképesztően alacsony?
Döbbenetes. Szerinted bárkinek ebben az országban az a 325 ft számít? Komolyan? :D Már azokon a seggfejeken kívül, akik a kerekítésbe kötnek bele :D
De legyen, átmegyek az autókereskedésbe ahol meg 48% van a Bárdis árakból... ;) Osztakkó milesz? :D Összefosod magad, mert az sem 13.500? :D
Szánalmas idióta vagy. Ezt ezzel bizonyítottad, sokadjára.
Győzőnek kellene valami hasonló. Én egy kihagyott helyet gondoltam volna AC-n. GT magcsinálja a reserved for Győzi táblát. Igaz, mások is már az égi szerpentíneken tolják, ők is megérdemelnék, de szerintem lehetne róla szó. Bár lehet, hogy nem kellene fájó sebeket tépkedni. Ki ahogy érzi. Ezt a hozzá közel állók tudnák eldönteni. Én egy képet biztos kiteszek a szélvédő mögé Rá emlékezve.
Jaaa, és egy BMW-s rokon is kiröhögött ma, mivel, ugyan igy ezzekel a paraméterekkel elkezdek elözni és csak horkan mint egy vad kan, nem gyorsul. AAA, 2.0 16V-es 150 lovas benzines !!! Aminek menni-e kéne mint a ..... !!!!
Kellemes ünnepeket !!! Másodszor meg lenne egy kérdésem, mitöl lehet hogy autokázik az ember ugy 50-nel negyedikbe mondjuk 2000-es fordulat vagy az alatt, egyenletes gázzal, és egyszercsak kicsit megindul a paripa mintha nyomtál volna egy kis gázt, pedig NEM !!( gyertyák ujjak, labda szonda uj, légtömegméröt bemérték szak szervizbe teljesen tutti !!) ??????
Érdekes egyébként, hogy minimálisan, de nagyobb a mérete a Valeo Classicnak (a bárdi honlapja szerint), mint bármelyik másik kaphatónak. 502x378, míg a többi többnyire 498*360-367...