Lehet megvállok kicsi szerelememtől! Akit érdekel bátran jelentkezzen! Az ár alku képes! :)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/alfa_romeo/155/alfa_romeo_155_1.8_twin_spark-7086176
Valaki használt már Osram Night Breaker Unlimited izzót? Azt hiszem, rendelek belőle egy párat az 55-be, ami benne van ki tudja milyen régi.
A motorban Night Breaker Plus van, ott eléggé szemmel látható a sima H4, és az Osram közötti különbség :)
Ja, H1 kell a 155-be, ugye? :D már elfejeltettem :D
Najah, mondjuk nekem előbb az egész műszarfalat kéne szét szednem, hogy megtaláljam, miért fúj leheletnyi erővel a ventillátor JÓ előtétellenállással, új pollenszűrővel...
Valószínűleg valami cső lehet szétakadva, mindenesetre nem nagyon csinál tornádót benn az ottó...
Nem akarom csökkenteni a léd... Meg rontani Nyúl bizniszét sem. :) De, ha csak 1-1dbotok van. S hosszú távon akartok még mind2 en 155t. Meg nem akartok 3-4 hetente beruházni újabra... ;) Akkor még ne add el. Persze, ha mind2 V6 klímás vagy digit fűtéses... ;) Ez tipikusan a szeptember-december közt kelendő alkatrész... ;)
A fűtés ventilátor előtét ellenállására... De tökk mind1 milyen az a motor. Tipo/ Tempra/ Dedra/ Deltában is az van, ha klímás... Nekem már csak 1db tarcsi van. (ha marad a 155) Laci meg 8000.- ért adja...
Még csak most találtad meg ezt a verdát? Mit gondolsz honnan az 5. éve tartó SW "őrületem"? ;) Mondjuk elöszőr csak felakasztottam (hogy ne lépjek rá) egy sima temprára egy kósza sárvédőt... :D
A 2,5 TD váltó háza másabb. Olyan, mint a V6 é.Meg bowdenes is. ;)
Vidd vissza a vasba... Tavasszal én is lomizni fogok... :)
Ma épp meguntam kerülgetni 2db ajtót is... :/