Ma gyönyörű szép idő volt! :-)
Isten ajándéka ez a tetőablak! Mentem is egy pár kört ebben a szép időben elhúzott tetőablakkal Budapesten! Nagyon jó érzés volt! :-)
Sziasztok!
Kell esetleg valakinek egy Q4 kaszni első nyúlványok nélkül?
Kardánalagút miatt esetleg.
Ha valakit érdekel, ingyen elvihető jövő hétig.
Utána megy a vasba.
Az a Q4 megérdemelné, ha nem egy idegen venné meg, hanem innen valaki. Anno még amikor SPeti hírdette én is nézegettem, de végül nem vettem meg. Azóta ha jól tudom költve is lett rá.
én gondolkodám rajta! :-D
de szivesen vennék normális kagylókat is a 155be előre! bár nem tom, mennyire illene bele az! de a kagyló még mindig jobban túladható, ha nem tecc! :-)
meg ahhoz már illő lenne a műszerfalat is flokkoltatni!
...
stb.
Sokan mondják, hogy kapnak ennyiért bőrbelsőt... ez igaz.. tucat 156 bőrbelsőt 50-60E-ért viszont ha 55 be akarják rakni az nagyon nehezen fog menni és akkor az oldakárpitról nem is beszéltünk, mert ugye akkor azt is meg kell csinálni, hogy ugyan olyan vagy hasonló legyen mint maga az ülés... és ha ezt összegezzük akkor 100 felett járunk ... és az akkor még mindig nem egy q4 recaro:)
Szerintem reális az ülés ára. De ha valaki talál olcsóbban akkor hajrá:) jah, hogy nincs .... se olcsóbban, se drágábban... ezért ennyi és azért mert hibátlan. Ettől még lehet, hogy rajta marad, de akkor maradjon. :)
Egyébként én is inkább erre a véleményre hajlok.
Azért is írtam, hogy dübörög a gazdaság, mert nem rohangálnak mindenhol pénzzel kitömött pasasok, akik ilyent akarnak venni...
Ki kell fogni a vevőt rá.