most, h hazaköltöztünk, nem is foglalkoztam attó kereséssel, mert nagyságrendekkel visszaesett a futott km-ek száma.. de, persze, azért mindig megnéztem a kínálatot, ha vmi érdekes volt a hírlevélben..
aztán megláttam:

Ami, ugye eddig érdekelt 156 SW JTD ill. 2.5 V6 piros vagy fekete esetleg 166. :) Aztán megláttam a képeket, meg, hogy 2002-es, gondoltam meg kellene nézni. Elmentünk, megnéztük, az egyik eladó srác mindenképpen indítani akarta, de mondta, h nyugi, először hadd nézzem át, amennyire lehet, ott már látszott pár dolog pl. klíma radba nincs bekötve egy cső. Gondoltam, ha már megküzdöttem a 155 klímájával is, akkor miért lenne másképp ezzel, szóval ezt jó jelnek tekintettem.. :) Elvoltam vele vagy fél órát, majd mentünk vele egy kört.
Hát.. már értem a V6 fílinget.. bokáracsurgatós hangja van :))
Aztán szombaton délelőtt visszamentünk, hogy alánézzek aknából, valamint hívtam egy diagos srácot, h olvassuk ki a dolgokat, mert vannak hibakódok. Diag meg is történt..(keverékképzésese problémák voltak, de, akkor tötlte ezeket és azóta nem jött vissza). Ezután eltöltöttem egy órát alatta. Nagyon szép állapotban van az alja is.
Ezektől függetlenül kell vele foglalkozni. Holnap viszem felmérésre, hogy miket kell pontosan cserélni. Vezérlés csere természetesen biztos lesz, meg pár lengőkar stb.
Ami még biztos, h az elejével volt vmi, mert a balos sárvédőt cserélték, a zárhidat szintén, valamint a hűtő előtti két maszk színe sem egyezik..
De, az eladó srácok nagyon türelmesek és segítőkészek voltak.. egyikük hasonaló fantikus, mint mi, csak más márkát illetően.. :)
JH e-ablak nem műxik.