Bandi vitt már a 166 al.
Meg még a 159 el is.
Nemrég George a 156 al....
Nincs itt gond. Még a 155 2,5 TD is tetszett ahogy ment. Csak nem kéne már régi vágású TD :)
Amikor ajánlottam nem is egyet nem ugrottatok rá. Most meg neked is fáj rá a fogad? 8o)
Próbáld ki a 166 2.4 jtdm-et 185 LEvel! Ha a kappa kéne akkor ez királyság lesz!
Egy útvonal javaslat holnap estére: Veres Péter út - Bökényföldi út (végig) végén balra fordul - Rákosligeti határút (ez visz bele a Cinkotai útba) - jobbra Cinkotai út, és Vidor sarán ott lesz a Volvo Hungária telepe.
Szívem szerint vennék egyet (volt autóm is fent van még a hahu-n, de már 20 000-rel olcsóbban), de egyenlőre munkahely gondok vannak az asszonynál - konkrétan megszűntetik az osztályukat rövid időn belül... Egyszerre a két autó most sajnos nem megy.
Ettől függetlenül milyen közelebbít tudsz mondani az ajánlott járműről?
a múlt heti parti elmaradt, de most csütörtökön este bepótoljuk! :)) A helyszín XVII. kerület Cinkotai utca 34. Volvo Truck telepe. A Veres Péter úton kell menni a Cinkotai leágazásig, ott jobbra. onnan már elhoz a GPS :)
Szia.
Csatlakozom Thomka hozzászólásához. Az üzemanyag nem jut el a motorhoz.
Most vasárnap mi is így jártunk a családi vassal, lejött a nagynyomású üzemanyag tömlő a motorról...
Szia.
PSA motornál a hengerfej tömítés sajnos elég gatya anyagból készül (a 206-os megjelenése óta) és a mi autónk esetében is átfolyt a motorolaj a hűtővízbe...
Még időben észrevettük, mielőtt az mösszes olaj be ment volna a hűtőrendszerbe. Nézzed meg a hűtővízet a kocsiban!
Gazdaságossági szempontból vettem egy puntót, utáltam mint a szart:D az alfa nem erről szól, ha szereted, megcsinálod, ha nem akkor keresel mást. És majd megtudod mit vesztettél:)