Sziasztok
Látom a módosítás volt a téma.Régebben én is csináltam krómkeretet a
műszerekre.2,5 mm-es huzalt felcsiszoltam,meghajlítottam,lelakkoztam
majd beleragasztottam a kifúrt lyukakba.
Mikor a vadi új üzemanyagnyomás szabályzót beszereltük, a 3 báros alapjárati nyomás bizony 4-5-6 bárra felment, ha állóhelyben simán húztam neki a gázbowdent. Nyilván igaz az is, hogy ha folyamatosan meg van a 3 bár nyomás a csövekben, akkor az injektorok tökéletesen tudnak benzint adagolni. Csak hogy más az, mikor állóhelyben terhelés nélkül túráztatom a motort, és mikor menet közben gyorsítania kell a kocsit... sajna az óra a motortérben volt, így nem látom menet közben a benzinnyomást.
Szerzek egy műszert, ami méri a keverék minőségét (dús, szegény), az amúgy sem árt. :)
az ecu a bef idővel játszik fordulaton,nem az ü.a nyomást emeli...
az új pumpád is 3 bar-on tud 255l/h szállítást....
gondolj bele 255l ü.a-ot tol át egy óra alatt 3bar nyomáson.
Van valakinek tapasztalata az állítható üzemanyag nyomás szabályzókkal kapcsolatban? A tünet az volt, hogy a kocsi kezdett gyengülni, és magasabb fordulaton betorpant. Mivel a nyomásszabályzó óráján gázadásnál nem ment feljebb a 3báros alapnyomásról az érték, sőt még kicsit csökkent is, AC pumpa haldoklásra gyanakodtunk. Vettem bele egy zsír új verseny AC-t. a torpanás megszűnt, de érzésre még mindig nem az igazi, és a nyomásszabályzó továbbra se megy feljebb, ha húzom neki a gázt...
Régebben mikor a szabályzó alapjáraton állva 3 bár nyomásra volt állítva, és felpörgettem a motort, a szabályzó 5-6 bárt is mutatott.
G-Burt szakértő kollegális barátommal szétkaptuk a szabályzót, de igazán nem értünk hozzá, mit kéne látni, ha tönkrement. A membránja ép, nincs szakadás sehol rajta.
Ötletek?
ez a fúrás-faragás engem is érdekel, azok a TI ülések tetszenek nekem is. csak mindig el lettem riasztva, amikor arról volt szó hogyan lesz beépítve...
Tudja fene. Én szerencsére ilyesmit sosem tapasztaltam. Télen 1-2 perc alatt átmelegítem az ülést (nincs ülésfűtés) és már nem is hideg. Nyáron persze izzadás van, de a bőrnélküli másik autómban sincs ez másképp.
Szerezz egy ilyen betét-alapot. Megcsinálom neked. Valami tölgy furnérral. Az jó világos. Azt meg olyanra pácolod, amilyenre akarod. Akár simán lakkozhatod is.
ez beacsapós.. amikor a vízpumpa csere után egy héttel szétesett a klímakomp kuplungja, olyan hangja volt, mintha a láncfeszítő adta volna meg magát..
Szal, csak azt akarom mondani, h attól, h lánc tűnik kívülről zajosnak, lehet vmelyik szíjhajtotta cucc is (akár vízpumpa is)