Még eléggé nyers, mivel ma álltam neki. Ha megvan a fém alap, az fémből meg lesz csinálva. Az alap vaslemezből lesz, mert ahhoz van hegesztő a cégnél. A spiáter alap csak a forma levételéig marad.
a nyekergést mi adhatja ? olyan hangja van mint a difinek rükiben, csak nem egészséges, hanem fájósan nyüszítős. Ami a legrosszabb akkor csinálja, mikor tekerem a kormányt és segítene a szervó. Lehet s szivattyúm ment el vadászni ?
'97 végi, kétliteres, szívó benzin. A 155 nagyobbat lép, zsiványabb, ez cserébe fiatalabb, kényelmesebb, tágasabb, ülésfűtés, s. mentes, miegymás.
A 155 nálam volt majd jó pár évig, beletettem több mint 100.000 kilométert, csak jót tudok mondani róla, de ideje volt váltani, és sajnos Alfáéknál a szubjektív paraméter listám szerint nem volt alternatíva, vagy csak nagyon drágán.
Lekötöd a szervótartály visszamenő csövét( ami nem a szivattyúra megy) és leengeded az olajat. Egy pillanatra beindítod, hogy kinyomja a maradék olajat is a rendszer.
Cső vissza és feltöltöd a tartályt. Beindítod és tekergeted a kormányt a két végállás között. Utána feltöltöd a tartály MAX jelzéséig és kész. Ha nem, akkor szivárgás, szivattyú-hiba vagy kormánymű-hiba. Kérdezd meg Marklart alkatrész miatt, ha kell.
Azt vágtam hogy eladtad, csak nem írtad hogy milyen Pug pontosan.
De legalább így már én is szívhatom a véred.. :)
Nem, komolyan kíváncsi voltam hogy melyik típus, és egyébként milyen évjárat ha szabad kérdezni?
Csak azért kérdeztem amúgy mert nem bírom elképzelni hogy mivel tud többet egy Pug 406, mint a 155 még ha ez utóbbi '94-es is volt.. Na mindegy Te már biztos tudod.. :)
Mi az az orosz könyv a háttérben? Lada szerelési útmutató? :)
Nálam is nagy volt az bódottá tegnap. Szombaton ugyanis megkaparintottam Gery-től a 2 éve vágyott V6 sportcsomagos műszeregységet, tegnap meg be is szereltem.
Aztán szétszedtem a klímavezérlő panelt, tisztogattam kicsit meg forraszthattam, úgyhogy világítanak a gombok is..! :)) Ez óriási! :D
A hétvégén meg elintézem a sebességmérőt is hogy végre az is menjen 2 év után..
A műszeregységről jut eszembe. A régi alapjáratot 850-et mutatott, de ez az új csak 650-et. Most hogy látom, szerintem ez mutat helyesen. Szóval jó ideje alacsony alapjárattal használom, úgyhogy be is állítom rendesen..
Tegnap szétszedtem a bal első futóművet, hogy a féltengely szimmeringet ki tudjam cserélni! Azt hittem nagyobb szívás lesz, de hamar szétkaptam! :-)
Ma meg lesz az új szimmering és holnap össze is rakom! :-)
ááá
Az ilyen hírdetésektől falra tudok mászni. "X" -elt ez míndent...
"dönthető utasülések" ebben is Dedra hátsó ülések lennének?
"fűthető szélvédő" ha így nézzük, akkor már a Trabimban is ilyen volt.
"FRISS MÜSZAKIVAL, 15.ÖS ALUFELNIVEL 195/55 GUMIKKAL, 4 TÁRCSAFÉK, JÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ" s miért kell ordibálni? :)
A 4 tárcsafék meg színténszéria.... :)
Mindent én sem tudok megvenni:/
Épp 4 autóban vagyok benne.
1. SW még 120k kell a friss vizsgás új fékes, alfa futóműves befejezéshez
2. piros 2,0 16v Bandinál egy motor összerakódóssan, Neki is kéne virítani. Közben a lakatosnál H, vagy kedden összeáll... utána tulajnak vissza... de még 0ft ot fizetett,
3. dec 1 re íratva az adás-vételi... utána némi kp, mire az is levizsgázik, átiratódik.
4. haza jött Erdélyből a bicolor. Intézhetek rá biztosítást, mert belekanyarodott egy román analfabéta... Betétlapot kaptam, de nem lesz 1x ü menet...
áhh
Ráadásúl kedd-péntekig a júliusi szülinapi ajándékomat töltjük Sopronban.
Ha nyöszörög valami elöl kormányzásnál akkor kezdjek aggódni? Először csak akkor csinálta, ha jobbra koppig tekertem a kormányt, mostmár akkor is van pici nyöszörgés ha simán tekergetem. Vagy csak hallom hogy teljesítmányt vesz fel a szervó és paranoid vagyok ? :)
A barátomnak vannak eladó alkatrészei, szeretne már megszabadulni tőle, mert csak foglalja helyet.
balos visszapillantó tükör (motoros)
használt, de jó állapotban lévő hátsó kipufogó (eredeti)
hátsó szárny
egyéb kisebb alkatrészek