Méret (H x Sz x M) mm-ben: 278 x 175 x 190
Ezek a hivatalos méretei, egyébként Perion. Nem egy Exide, de eddig mindig bevált. Apám kocsijában már 5. éve van ez a fajta, ha már ennyit kibírt elégedett vagyok vele bőven. Na meg olcsó is volt:) Úgy emlékszek, hogy valami 11-12K volt mert akció volt a nagykerben ahonnan szoktam villamossági cuccot rendelni.
meg aggódhatsz, h nehogy cementes lé csöpögjön a plafonról ;)
nemrég, amikor esett itt is az eső, a cégnél a parkolóházban a motorhtetőre csöpögött a plafonról a lé. Eszembe jutott az eseted, kicsit aggódtam, gyorsan letöröltem, talán nem lesz gond..
Jahh!.
Akkor ilyen a 155 (m) is.
Színte már minden elromlott ami el is romolhatott...
Többször is. :)))
De lassan már én sem bízom benne:)
155SW röl nem is beszélve... :/
Annó még úgy "tanúltam", hogy az akku élettartama 4 év. Utána ajándék...
Persze ezek még az átkosban gyártott akksikra lehettek igazak.
De a 6-8 év simán reális lehet a maiaknál.
Az enyém, ugye, lemerült két hete, akkor feltöltöttem, azóta jó volt, de mára megint lemerült (2-3 nappal ezelőtt használtam). Remélem, nem az történik, hogy valami leszívja belőle az energiát (az akku kábé egyidős lehet a kocsival :)) Most fent van a töltőn, holnap meglátjuk, beindítja-e a kocsit. Érdekes, hogy a múltkor, amikor töltöttem, lecsiszoltam a sarukat, de a pozitív megint tök fekete, úgyhogy megint csiszolni kellett...
Nem kell félni, nem egy bonyolult. Leveszed a kormány alatti burkolatot és a biztitábla melletti relécsoport mögött van. A relécsoport tartója meg 1 db imbuszcsavar (5mm) tartja, utána le lehet hajtani.
Én úgy vettem észre,hogy ültetés után keményebb volt az autó, jobban pattogott mint előtte.Ha még keményebb a rugó,meg a gátló az már szerintem túl merev,de kíváncsi leszek mit tapasztalsz, sok sikert!