Hát az addig jó... :D De hát a scudettot tartja 4 csavar (+patentok a bajuszokat), az alatt pedig már a 2 nagy csavarhoz jutsz, ott nemnagyon van több csavar. Vagy kéne lennie? :O
Én meg úgy döntöttem, hogy betárazok amiből csak lehet... Marklar már úgyse bont 8V-t nagyon :P
Bár ugye a tiéd széleskasztnis, szóval nem egészen ugyanaz, de ha bármikor kellene egy lökös, akkor inkább legyen itthon, mint hogy ne legyen... :D
Oké én nem tudom hova tenni, annyi minden van már így is itthon, meg elég rojtos az alja az ültetés miatt tényleg csak vésztartaléknak jó, képeimen látod kb milyen. Ja meg valami világi pancser fújkálta le utoljára
Én nem utasítom vissza, aranytarcsinak... Ha össze tudjuk hozni a találkát! :)
Na szóval: Scudetto mögött 2 nagy csavar, alul a két csavar (reménykedj, hogy nem kell föntről megfognod mert nem forog el) és a két lökős patent a lökőstartó konzolon, amikről csak simán lehúzod. És imádkozol, hogy ne törjön el nagyon hamar...
Első lökhárító mennyire nehezen jön le? elvileg két csavar van alul, aminek nekem már hűlt helye, a műanyag résznek legalábbis, kettő van a scudetto mögött, még esetleg?
Most fogom lecserélni , ha valakinek kell a mostani pl átmeneti megoldásnak, vagy valami, két körtés ciderért viheti különben kidobom
Pl azon az autón is adta, amelyiken eredetileg volt az én felnim ugye ... :))) (Dfg vasa volt az, csak a miheztartás végett. Aztán Yourién. Aztán az enyémen :D )