Én ma cseréltem kereket a pédétédéín:) meee tegnap offroadközben bele ment egy fénydarab, és ma reggelre lehasalt, mikor elindultam azt csak körbe akart menni akkor gondoltam hátha nem jó a kerék, erre tényleg... nembaj be lett fótozva már:) ezeröccáh.
kábé 3 hónapja történt meg a váltó-olaj csere, előtte amíg át nem melegedett az olaj, alig bírtam 2-be húzni, csere után már jobb lett, de így sem az igazi! :-((
a leengedett váltóolaj is jó meg volt égve, és koromfeketén folyt ki! :-(
Tud magyarul is, csak akkor magyarul is beszél, és elég idiótán fordították a dolgokat. Szal jobb németül. A hibaleírás menüben olyan szinten vannak félrefordítva a dolgok, hogy lehetetlenné teszi a javítását, ha arra hagyatkozol.
Informatikus?????????????? Néhány héttel ezelőtt még háttal ültem a monitornak, mert aszittem vetítőgép. :)
9000 LE, és 17mp alatt gyorsul 160-ra. Ja, és 86 tonnás óriásbébi (mozdonyka).
Kösz.
Amúgy hogy a pi...ba van az, hogy mindenki munkaidőben küldözget mindenféle jutyub +ilyen linkeket? 14 számítógép baszakodik folyamatosan a seggem alatt, de mindig csak ilyeneket látok:
Kedves Fairlane és DESQE!
Boldog szülinapot kívánunk mindkettőtöknek!
155 és gab55
P.S.: Mi már ittunk is egy tank benyát az egészségetekre, és egy friss műszaki vizsgával ünnepeltük e jeles napot. :)
Amúgy kösz mindenkinek a 3^3 éves életkoromat célzó jókívánságokat, hogy gondoltok rám, és éreztetitek velem, hogy a topikközösség megtisztelt sőt kiemelkedő tagja vagyok, felnéztek rám, és mintegy szellemi magaslesként komoly értékrendet képviselek a szemetekben. :))))
Bár így belegondolva tkp nektek kéne megköszönni, hogy jelenlétemmel folyamatosan emelem az itteni színvonalat, szint viszek életetekbe, beférkőzök gondolataitokba, és viszonylag ritkán írok olyan gusztustalanságokat mint pl ""végbélkampó".... :P :DDD
Most olvasom csak, e hülye-e? Még az hogy a 155-ös érjen a bokádig az oké mert kíván neked sportfutóművet, meg ültetést, de hogy mi??? agyára ment a winhét...