mondanám, h el van állítva a mutató, de nálam teljesen jól működött és én nem bütyköltem...
gondolom az érzékelő ugyanúgy műxik, mint a TSben, vagyis ugyanaz a karakterisztikája... rejtély :)
50 fölöttről indul, sőt majdnem 70-et mutat.. :(
Csak parázok folyamatosan mert az üzemi hőfokom is 90 fölött van. Asszem 100 körül.
Ezért kérdeztem mert akkor ezek szerint csak az óra csal és nem kell aggódnom!.. Valójában akkor az nem 100, hanem 80-85 fok lesz.. Mondjuk ennek örülök is! :)
Elrettentőnek elrettentő, de a legdurvább rozsdakép valójában kb 3cm átmérőjű folt, kicsit konstrukciós hiba is, mivel a lökös oldali dobbetét felső tartócsavarjának a helye, nem is raktam vissza..... mivel pont a műanyag és a lemez találkozásához dobja a kerék a vizes dzsúzt és nem tud kiszáradni, ezért rohad meg. Tök felesleges is ezen kívül, még vagy 6helyen rögzül a kasztnihoz, csak akkor lenne értelme, ha féltégla nagyságú kavicsokat dobálna fel a gumi. Kapott viaszt, a lukba meg gumidugót és el is felejettük :)
amúgy nincs:P de mégis mert úgy vonyít az ékszíj mikor indítózik... már hónapok óta mondom neki cserélje már le... és baxik rá... na pl: ezért nincs alfája (még jó) :))) meg ezért főzte meg a motort, mert lusta volt vizet tölteni bele... milyen emberek vannak... ?
Jahh. Van itthon a szekrényben Kékpont rádiós magnó is. asszem ez nem kér kódokat. De ezen sincs RCA. De gondolom asszonynak elég, ha csak a sláger rádió szól:)))
Mélyládáim úgy is eladtam már:)