Azt se tudod hogyan kopog, ne ijesztgessél már. :D
Ha csapágyas lenne, akkor nem hiszem, hogy hazaértem volna vele pestről. Meg az folyamatosan csörögne, nem úgy mint ez a nyavalya amit összeszedtem.
(de ha kíváncsi vagy lövök róla videót)
Hát még az hiányozna. Bár akkor elindulna a v6 projekt... ;)
De nem hiszem, hogy az lenne, inkább tippelnék féltengelyre, de majd a héten ránézünk, egyelőre addig pihen.
Á, most hét közben nem jó. Másrészt úgy lenne jó, amikor megyek haza, úgy azért kisebb kerülő, de még leegyeztetjük. De előbb lesz egy utam szervizbe, mert valami elkezdett iszonyat módon kopogni...
Belsejét nem sikerült fotózni. Retkes. Van egy szett ülésem. Jelképes 2000ft A B1 átrakod saját huzatoddal. A J1 et forgatod :D Tempráé, de a váz ugyan az. Takarítani úgy is kell.
(csak jelzem, hogy köv három hétvégén nem leszek Érden) ;)
Helyes, legyen is alkatrész, ameddig nem leszek képes eltárolni magamnak egy-két donort. :)
Amúgy igen, érdekel még az a műanyag, mármint a műszerfal alsó részére gondolsz ugye. Egy jó első ülés, amiből csinálhatok irodaszéket esetleg? Bár igazából azt kéne kicserélni ami az enyémbe van, mert néha vicceskedik a háttámla. Erre esetleg valami ötlet vagy csere?
Okés. Láttam, hogy írod hogy super, csak ismerve a hazai autóállományt nem mindig jellemző a gyári konfigurációban való futás, ezért is kérdeztem rá. Majd írj milyen, mert a lenti tételek, amiket írtam érdekesek lehetnek. ;)
kedves gyelekek!
17es papucsok vkinek esetleg?
2015ös guumikkal (215/40r17), egy nyarat mentek.
Felni pont rácuppan a 155re. Minden hókuszpók nélkül.
70ezer cakkpakk.