Szétrohadt a kipufogóm, persze, hogy a nyaralás kellős közepén. :-((
Kirohadt a hátsó háromszög dobból a cső. Brutál nagy hangja van. Hévízen feldrótoztam a csövet és úgy jöttünk haza. Most kipufogóst keresek. :-/
Zenderek eladva Joe-alfa75nek és beszereztem egy OZ superturismo R16 szettet fél éves Barum Bavuris 3-akkal
16ost akartam a Zendereket meg sajnáltam volna télinek használni
Tudod mi vele a baj Peti? Hogy hobbinak nem való. Ahhoz túl "hétköznapi" autó. Akkor már inkább egy 75, 1.6 is akár...
Nem azért mert az olyan gyors, hanem mert az egy 75.
Egyébként 1-2 év múlva az is a cél. Injektoros (mert a dupla Webert senki sem tudja beállítani) sornégyes (mert nem orrnehéz) 75, random motorral.
Nekem ez a kattanásom :)
Amúgy szerintem azért a 155 formában egy olyan 90 pacis ketyegő. Számomra illúzió romboló. OK, hogy 5-6L/100km, de a hang, a menet teljesítmények... Pfff. Az 1,7 TS sem erős, de ott a váltóval kompenzálták a lóerő hiányt. A 2,5TD azért eléggé haladós, viszont 2-3...100e km után már egy sem kéne. Alkatrész vagy nincs, vagy horror. :/ Amúgy annó azt jó volt vezetni.
No, látod... akkor rögtön jöhet a '46! WarbiGyuri megokosítja neked, kész rakéta lesz a s... alatt és, hogy jól ismerd, kezdhetsz '46-ot is bontani! ;D
Akkor még egy 155 TD már simán belefér tőle! :P
No, hátha csak nem olyan nagyon (146), akkor valamennyire tecc és a többi meg nem kéne, akkor itt a megoldás! ;D