1. Az első jobban hangzott, a második megállja a helyét, de el kell ismerned ügyesen menekültem... :D Ha jön felezünk, legalább Gege látja a sormintát :):)
2. Akkor jó, hogy nem együtt jöttünk esőben, mert akkor késésben voltam visszafelé, hogy a lefele tempót tartottam végig, bár szívesebben mentem volna most utánatok, viszonozva a tapadást... :):)
3. Vagy ami a kocsimból kijött olaj megfertőzte a tiéd is, pár hónap, és már eléred az álom 10-es határt... :D
4. Mondtam én hogy van, direkt nektek csináltattam... :D
Tessék nem kivonulni a közösségi életből, hagyd a hajfestéket... :P :D
Na mi megy már itt? Csak kapkodom a fejem.. Györgyusz így, Györgyusz úgy... :) Népszerű lettem. :D
1. Nem fedeztelek hátulról, hanem toltalak le... nem lesz ebből csekk (remélem), de ha mégis felezünk!
2. Haroék úgy húztak el mellettük a szakadó esőben, hogy csak pislogtunk. Esőtől alapból tartok, sajna rossz tapasztalat. Babu kontra Laguna.. ami ugye Szegénykém orrmányán is meglátszik.
3. Átlagfogyasztásunk a hétvégén 8,0 l ami sztem nem rossz. Vegyes használatnál (nem autópálya, hanem főút és város) ha ügyes vagyok 7,7 szokott lenni. De most kergettem kicsit Hozee-t, tuti az nyomta feljebb. :D
4. Igenis simán fel lehetne mászni a kis HZJ-re hiszen ott egy hatalmas létra a hátulján!!! :) :D
Köszönöm, ennyi lett volna a hozzáfűzni valóm az itt elhangzottakhoz! :)
Inkább a 60-at... :P
Te könnyen beszélsz, neked még nem kellett csekket fizetned egy szar fotóért... :P
(Lakott területen belül nem szórakozok, futott már ki elém kisgyerek úgy, hogy 50-ről is alig álltam meg, igaz akkor még a szar fékek voltak...)
Nekem az tetszik, hogy csendes. Kipuffom miatt nálam van egy alap szolid v6os hang. :D 4000 es fordulat felett viszont szép a hangja. Erre gondoltam, nem feltétlen alapjárati motorra. :)