Tagok >> JCsabi >> MiTo 1.4 TJet 155Le

MiTo 1.4 TJet 155Le - főkép

Blog

2023-06-12
Ciao Mito!

Ciao Mito! Ez egy gyors és rövid kapcsolat volt. Minden percét imádtam. A 155LE-s motor karakterisztikája nagyon passzol ehhez a kis kocsihoz. Viszont ez a kicsi-kocsi most új gazdira talált, remélem megfertőztem az alfa vírussal az új tulajt :-) Az biztos, hogy egyszer még lesz egy ilyen kis gok Tovább »

2023-05-26
Rendbetétel + csinosítás

Az autó megvételekor a két küszöb hátsó felénél némi rozsdafolt volt látható. Csak reménykedtem, hogy nincs átrohadva. :-) Fogtam a drórkorongot és nekiálltam. Szerencsére csak a festék alá jutott be a nedvesség és az tolta le magáról a fényezést. Felcsiszoltam, lekezeltem, rücsi, gitt, fényezés. Ne Tovább »

2023-03-28
Futómű állítás

Mióta megvettem az autót zavart, hogy a kormányközép nem középen volt és egy nagyon picit húzott az autó jobbra. Kértem időpontot futóműbeállításra. Ma meg is történt. A végeredmény tökéletes lett. Km állás: 217.548 km Tovább »

2023-03-25
Tempomat utólag

Egy számomra nagyon fontos extra hiányzott az autóból. Ez nem más mint a tempomat. Mióta megvan az autó keresesgélek olyan kormánykapcsolót, ami ugyanolyan mint az enyém (automata ablaktörlős és fényszórós) plusz rajta van a tempomat kar. Mostanra találtam. Megvettem, a csere nem nagy történet. Talá Tovább »

2023-02-18
Tolatólámpa kapcsoló

Azt vettem észre. hogy nem mindig kapcsolódik be a tolatóradar és ezzel egyidejűleg a tolatólámpa sem működik. Ki lett cserélve a tolatólámpa kapcsolója, ami a váltó elején van. Csak az akkumulátort kellett kivenni és máris hozzáférhetővé vált. Kb. 10perces művelet volt. Km állás: 216.190km Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:MiTo 1.4 TJet 155Le
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2009
  • Színe:Gardenia White
  • Extrák:
    - Mogyoró bőr belső
    - Bose hifi
    - Esőérzékelős ablaktörlő
    - Elektromosan behajló tükrök
    - Automata fényszóró
    - Kétzónás automata klíma
    - DNA kapcsoló :-)
    - Tempomat

Fotóalbum