- főkép

Blog

2015-02-17
Búcsú!

Ma szomorú szívvel megváltunk egymástól! Sajnos annyi baja volt szegénykének, hogy nem érte volna meg a ráfordított idő és energia! Egy cartársunk vitte el, remélem kap új szívet és sikeresen felújítja a donorból ami van neki! Szeretném még úton látni, remélem hasonlóan szép jövője lesz, mint a 155 Tovább »

2015-01-12
Pffff...

Ma ránéztem a 6 -os hengerre ami nem megy... Hát nem csoda, a gyertya tele volt olajsárral és friss olajjal is! Kapott egy újat, de nem sok reményt fűzök hozzá! Bár elindult minden henger és a turbó is elkezdett tölteni, de annyi olaj van vagy lerakódva a turbóban és a kipufogóban vagy a hengerbe me Tovább »

2015-01-01
Happy New Year...

Az új év első napja sem telhetett meglepi nélkül... A vén akksi beadta a kulcsot! Vidékről hazafelé indulva bikázni kellett, mert konkrétan 0 Voltra merült szegényke. Mindegy, ez a kisebb gond! Debrecenbe érve parkolás közben a ház előtt szépen bement a fékpedál a padlóig... Fogott valamennyit úgy i Tovább »

2014-12-20
Kuplung...

Csak rászántam magam, és összeszorított foggal nekiálltunk kicserélni a munkahengert. Mit mondjak, szép állapotban volt! Kb. fél liter olaj volt a porvédő gumi alatt. Mindegy, kuplung rendben! De ahányszor alá vagy belenézek mindig bővül a hiba lista! Most felírhatok rá egy szétszakadt hátsó motort Tovább »

2014-12-15
Kegyelem döfés!

És meglett a mai napi meglepi! A kuplungpedál szépen beesett a padlóig... Fasza volt egyesbe atjönni a délutáni dugóban a városon! Szerintem feladom és mégegyszer hálás köszönetem a tisztelt eladónak! Korrekt egyenes ember és sajnos itt tag!!! Tényleg nem olyan a klub, mint régen volt! Tisztelet a k Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum