Tuningautó kiállítás és szépségverseny AlfaCityben!

2021-06-03  Alfa Amore
A Fanat-x Tuning Team-mel idén is várjuk olyan Alfa Romeo tulajdonosok jelentkezését, akik egyedileg szépítik, építik autójukat és szeretnék kiállítani büszkeségüket AlfaCityben.
Hírek >> 2021  

A 2017-es, a 2018-as és a 2019-es AlfaCity egyik izgalmas programpontja volt a sportpálya, ahol az átlagtól eltérő, tuningolt Alfa Romeókat állítottunk ki. Egy év kényszerű kihagyás után 2021-ben is lesz Alfa Romeo tuningató kiállítás és szépségverseny!



Ha szerinted az Alfa Romeód a tuning kategóriába esik, akkor ez Neked szól! 

Jelentkezés emailben: tuningautokiallitas@alfacity.hu 

Figyelem: a kormányrendelet értelmében idén csak védettségi igazolvánnyal látogatható AlfaCity!

Amit kérünk: 

-  Kérjük, leveledben ismertesd az autódat (rövid leírás, mit változtattál, beépített cuccok, stb) és csatolj nekünk néhány fotót, amin minden jól látszik
- írd meg elérhetőségeidet, telefonszámodat is, hogy szükség esetén elérjünk
- ha az előzetes zsűrizés alapján beválogattunk, vállalnod kell, hogy legalább a szombati napon 10 és 17 óra között autód a kiállítói területen parkol (ha a pénteket is meg tudod oldani, az még jobb)
 
Az autók beválogatását és a rendezvényen történő zsűrizését a Fanat-x Tuning csapata végzi.
 
Amit adunk: 
 
- Kiemelt parkolóhelyet a tuningautók között, a rendezvény közepén
- Kiposztoljuk az autód fotóját az eseménynél, hogy ott lesz AlfaCityben
 
A kiválogatott autókat AlfaCityben egy elkülönített kiállításon mutatjuk majd be, a résztvevő autók közt szépségversenyt rendezünk és a legszebb 5 egyedileg épített Alfa Romeót értékes ajándékokkal díjazzuk! A nyertesekkel röviden beszélgetni fogunk a színpadon is.
 
Ezenkívül a közönségnek is lesz lehetősége szavazatot adni az általa legszebbnek ítélt tuning Alfának, tehát közönségdíjat is hirdetünk.
 
A Fanat-X-es srácokkal a Backstage 26. adásában részletesen beszélgettünk arról, hogy mi számít szerintünk jó tuningnak, így - ha bizonytalanok vagytok - érdemes megnéznetek ezt a videót a jelentkezés előtt: 

Aki pedig még bővebben szeretne elmerülni a témában, annak a 2018-as beszélgetésünket ajánljuk!

Írta:
Alfa Amore