Hát igen! Teljesen igazad van!! Bár egyedül nem szoktam koncertre járni. De végül is miért ne, nosztalgiázni csak akkor tudok, ha egyedül megyek!!!! Azt hiszem ezt meg fogadom, Barátom!!! :-)
Haverok kavarnak? Már mint beigérik hogy mennek,aztán lemondják a végén....erre gondolsz? Én amondó vagyok ,amire el tudsz menni,menny el! Nálunk is előfordul,hogy pont senkinek nem jó és egyedül megyek,mint most pl.a Dinamitra. Jó néha egyedül lenni..nézni a bulit és elgondolkodni dolgokon.....persze azért közel a lakhelyhez.
Holnap után megyünk P.Mobilra ide a közelbe...klub buli ,ketten megyünk...aztán séta haza ,közben értékelve az estét. Aztán van úgy,hogy annyian összejövünk,hogy kicsit a koncert rovására megy a sok duma a pultnál....de hát ez is benne van a pakliban:-)))
Viszont ami szintén a pakliban van,az az,hogy nem tudjuk meddig járhatunk még bulizni....így 40-50 között ,már az élet komoly dolgain is elgondolkodik az ember és nekem a rock n roll ,nagyon osztja a parancsokat.....menj ..menj..menj! 5-10 évet még kinézem magamból,hogy bírom a metal koncertet.....de aztán mi lesz?
Ez a nagy kérdés! :-)
Jönnek hozzánk is márc. 9.-én, de félő hogy nem lesz jó a dátum! Ez gáz, hogy egy csomó itteni bulira sem tudok elmenni, mert mindig bekavar valami vagy valaki!! :-(((