Nem tudom pontosan, nem mérettem eddig. Talán idén leméretem. De mindig vannak új ötletek, csak pénz kellene :))
Időeredmények alapján egy hajszállal jobbat fut, mint a Ti-Qv páros.
Én is hiszem ha látom illetve érzem!!! Bár van egy kollégám aki szintén fel van esküdve a K&N szűrőkre,ő is ezt mondta,hogy garantálják a teljesítmény növekedést.Neki egy 1.4 16V S.Fábiája van és K&N-es légszűrő van benne! Én is kipróbáltam már a S.Fábiáját és meg kell mondjam hogy nem megy rosszul a verda,sőt nagyon is húz,de az is igaz hogy előtte még nem próbáltam S.Fábiát soha!!!Szóval,lehet hogy gyári szűrővel is úgy megy!?Nemtom!!! :-))))
Amúgy érdekes dolog ez a légszűrő kittes dolog.A tesóm accordjához lehet kapni K&N Typhoon nevű kittet, ami végülis egy cső légszűrővel de valami 80ezer körül adják, 20 LE ígérnek és tesó mondta hogy aki berakatta a type-rbe tényleg érezhető teljesítmény növelést tapasztalt.Ja és a K&N állítólag garantálja a növekedést... :-O Szóval a fene tudja, amígy saját seggemmel nem érzem továbbra is kételkedem. :)
Nem tudom milyen autód volt előtte, de az vmilyen szintig normális, hogy az 1.9 JTD 2000-nél éled fel. Alatta gyak. nem tölt a turbó. (Az enyém is onnan indul meg.)
Itt sincs semmi! Ahogy már irtam,ma kipróbáltam egy 2.0 JTS-t! Brutális az tuti!!!!! A jó időt meg már én is várom,hogy tudjak egy kicsit a verdával is foglalkozni végre,ne csak mindig az csajjal!!!! :-))))