Köszi tudom. Ami benne volt már anno 3 éve lecseréltem osram cool blu-ra. Ilyen a helyztejelzőm is. Ez pukkant el a Miskolci túrán. Ezt kell most pótolnom. Szállás nekünk is lefoglalva akkor a Zsuzsanna szárnyban és a nevezés is kifizetve.Ez tényleg majdnem szemben van azzal ahol olyan finom rántott velőt kapott Giuseppe😀. Össze kevertem a parádsasvári kastélyszállóval.
Én ugyanolyan Dunlop Sportmaxx-ot szeretnék, mint ami rajta van... 205/50 R16-ba 51000 Ft/db!! Brutális! Szerintem lehet, hogy ezért (is) lett anno 205/55 rajta... :D
De mostmár nagyon gyári fetisiszta vagyok az autóval...
Fót és Észak-Pest környékén én nem vagyok nagyon ismerős.
Én a DZ-hez járok Pesterzsébetre (XX. ker). Ez kicsit már ilyen vallási alapú dolog: sokan szeretik, sokan nem - nekem bejött, 15 éve viszem hozzá az autókat.
Időpontot egyeztetni nehézkes lehet, és néha sajátosan értelmezi a feladatokat :D
De jó áron dolgozik, és sok mindent látott már.
Neki is, több kollégájának is és sok ügyfelének van 916-os Spidere, szerintem elbánik egy ilyen alkatrész cserével - illetve van villamossági kollégája is.
A szerkezet ugyan az csak a régin nincs mikrokapcsoló és az azt működtető alu darab. Át lehet tenni a másikra, akkor beszerelhető. Más kérdés hogy beállítani nem lesz egyszerű….
Az ablak szerelését rábíztam egy szerelőre,aki lehet,hogy nem kellő tudással bír a modell tekintetében.Van egy 96 os GTV-m amit alkatrésznek tartok,abból kiszereltem az ablakemelő szerkezetet,de a szerelő azt mondta,hogy nem jó ebbe a modellbe.
Maga a motor ugyan más a két rendszerben, de csereszabatosak egymással.
Nekem is a korábbi verzió motorja van a bal ajtóban.
A kapcsoló jó? Jól volt beállítva? Ha nem kapcsol, akkor folyamatosan próbálja felhúzni az ablakot…
Én magam nem nagyon vagyok képbe a problémával, de szerintem Piritu nemsokára felbukkan és a gyáriakat megszégyenítő dokumentációs anyagot fog belinkelni!
Mi a hibajelenség egyébként? Egyáltalán nem megy a motor, vagy teker de nem megy az ablak?
Új tagként mindenkit üdvözlök ebben a csoportban!Segítséget szeretnék kérni!2001 es Spiderem van,és tönkre ment a jobb oldali ablakemelő motorom.Ha valaki tudna segíteni,vagy tanácsot adni,nagyon megköszönném!
Új tagként mindenkit üdvözlök ebben a csoportban!Segítséget szeretnék kérni!2001 es Spiderem van,és tönkre ment a jobb oldali ablakemelő motorom.Ha valaki tudna segíteni,vagy tanácsot adni,nagyon megköszönném!