Háló nélkül sem esik be még, a közepes eső sem, ha 110 felett mész. Szlovéniában kb 250 km-et mentünk olyan esőben, hogy a motorosok már álltak a felüljárók alatt. :)
Ma egy havernek elmeséltem a tervemet, ő azt javasolta, hogy hagyjam hogy egy kis hó essen a kocsiba is, akkor hatásosabb lesz.
Ez tetszik a Spiderben, ha szóba kerül mindenki egy kicsit lökött lesz. Mondjuk józan ésszel nehezen emészthető a birtoklása :-)))
Azt azért még tervezem, ha lesz hó megyek vele egy kört nyitott tetővel. Pár képet is akarok, biztos nagy buli lesz. No meg kíváncsi leszek a népekre is hogy hogyan reagálnak :-)
Nekiálltam már gyűjtögetni a pótalkatrészeket, a téli leállás alatt végig akarom nézni a kicsikét és pár dolgot kicserélni. (Tömítések, műanyagok, miegymás)
Fel is tettem a keménytetőt rá még tegnap. Szépen lemostam szombaton, betoltam a garázsba, amikor megszáradt akkor vászon lenyit, keménytető felrak. Úgyhogy mostantól keménytetővel közlekedek tavaszig. Már csak téligumi kéne.
Ha a lukosztásra gondolsz akkor az új modellé 5x100, a korábbi (95-05) modelleké pedig 5x98, de mozgókúpos csavarral fel lehet rakni rá az 5x100-as felniket is.
eddig garázsban, tavaly fólia alatt, idénre meg meglett a keménytető és kap téligumit. Mivel nincs másik autó kéznél, így nagy ritkán használva lesz. Havi 1-2 alkalommal. De gondolkodom, hogy veszek télire vmi ütni vágni való offos dízel rettenetet :D