Hétvégém eredménye a csodálatos bőrkárpit ápolás, ülések ki+ápolás+ülések vissza kb. 1 óra mutatvány.
Ajánlani tudom ezt a terméket, nagyon könnyű vele dolgozni, méh viaszos, tisztító, ápoló, NANO.
Ha valakinek szebb a bőr a verdájában (Spider/GTV játszik), mint az enyémben most, annak fizetek egy sört :-)
Most néztem meg a számlát, Budaörsön tényleg most is 250/liter :-) utalj át 30.000 Huf-ot, veszek neked is. Ha többet utalsz, többet veszek. Isten bizony, esküszöm 1 merci csillagra :-)
Nekem a lybrába ennyi egy teli tank, de az 60 literes és óccsó nyál kell bele és elég havonta egyszer :) GTV-be már 30 felett van egy bő teli tank.. Ezért mindig csak egy tízesért tankolok, úgy mindig ugyanannyiba kerül a benya :) Cserébe 100 km után valamivel már tankolni kell..
Bréking, csak hogy mozduljon kicsit a topic :-)
Ma megitattam a sárga paripám lovait :-) Idei első kigurulás a szabad ég alá, és egyból mínusz 21.000 HUF egy tele tank :-(
Még jó, hogy keveset eszik.
Az én szemszögömből nézve teljesen lényegtelen a dolog, hiszen nekem a hátulja kéna. Ha meg a motor kapott is akkor - most megköpködtök - kivéreztetve dohányzóasztal lábának tökéletes lenne. :) Bár arra egy V12 BMW blokkot szemeltem ki.
Tetőt erről pont nem ajánlom, a mechanika elég "laza" volt már akkor, amikor a barátom pár éve eladta, a vászon se valami nagyon csini :-) Zender csak a "kopoltyú" volt, más nem. Felnik 16" Mille Miglia, Spider-re gyártották. Még abban sem vagyok biztos, h a motor nem kapott, de meg kell nézni :-)
Nekem a hátulja és a két kopoltyú.. :)))))) Beszéljük meg. Jahh és a motor+váltó nem sérült. Szóval jó nektek tartaléknak. Vagy nekem dohányzóasztalnak :DDDD
Húúú, ez kemény...
Ha javíttatni akarod: Katona Kálmán (Budapest, Baross u.) 06/702432800.
Én már csináltattam nála Barchetta tetőjavítást, egy ismerősöm pedig komplett Barchetta tető cserét, ajánlani tudom.
Ráadásul anyagokból rendelkezésre áll nála tök ua., mint a gyáriak. (A gyári hátsó ablakot is tökéletesen cserélte az előző Spideremen)
Egyébként valszeg egy komplett bontott tető (mechanikával együtt) olcsóbb, mint ennek a javítása. Én utoljára 50.000 Ft-ért vettem néhány éve bontottat, az otthon áll azóta is. Ha érdekel, hétvégén előszedem a padlásról, mert már nem emlékszem rá, milyen állapotban van.
Ciao
Ma felébresztettem a Pókot a fényképezkedés kedvéért. A tetőt nem mertem kinyitni menet közben, de így is mentem vele 40 km-t. Királyság a benzinmotor hangja :-))
Sajnos nincs. Ez csak egy műfüves focipálya, amit egy sátorral befedtek. Csak egy murvás parkoló van mellette. A parkoló mellett meg pár fa, kis füves rész és nem messze laknak a cigók.:(
Sziasztok!
Én is megosztok 1-2 képet..Jelenleg őt építem.
A lakatolásról is van jópár kép. Volt mit csinálni rajta, az a véleményem hogy a külföldi lakatosok hanyagabbak.Ráadásul cinezve volt rajta sok minden, csak úgy fröcsögött... Az autón 3 réteg festék volt meg 200kg gitt, vissza lett csiszolva 0-ra.Megkapta az eredeti Carmen Red színét. A felni természetesen csak tologatásra van rajta!!!:)
Tibit próbáltam már, de nem vette fel. Viszont most csak a régi telefonom van meg egy olyan sim kártyával, amit rég használtam. Lehet, hogy nem jó Tibit hívtam.:( Azért majd próbálom még.