Egy német fórumban találtam némi magarázatot, hogy milyen célt szolgál ez a súly a jobb hátsó részen:
Szóval azt mondják, hogy a hátsó rész stabilitásáért és "megnyugtatásáért" felel, mint egy nagy ellensúly a modern felhőkarcolókban földrengés esetére.
Viszont azt is megjegyzik, hogy az eltávolításnak semmi következményét sem érzik :-))
Kiégett az izzó a középkonzolon a kapcsoló mögött,amivel beállítód, hogy hová fújja a levegőt az utastérben. Ezt viszont nem találom a manualban. Ezt hogy kell cserélni? Milyen izzó van benne?
Sziasztok,
kiégett a rendszámtábla világításom. Megnéztem a manualt és csak annyit mutat, hogy csavarhúzóval pattintsam ki a lámpatestet. Cserélt már valaki? Van valami trükk?
Ma kísérleti jelleggel megitattam a Pókot némi szesszel :-)
Kapott 10 liter E85-öt a tankban lévő 20lityi benzinhez. Kíváncsi vagyok, lesz-e érezhető külömbség. Hazáig 10km-t jöttünk, eddig semmi :-)
hát én is ebben reménykedem, ráadásul ez a klímahűtő nem egy olcsóság :)))) már nem akarok többet erre költeni, így is a telifény rovására ment! na de nyügös kislány, mindig kitalál valamit :)))
egyértelműen lyukas, sajnos tuti. Már lassan minden új benne, egyszer csak jó lesz 2 hétnél tovább. Kompresszor már a 2. van benne. Minden tömítés kicserélve... már elegem van a klímámból.