De ismerem! De nekem a másikba egy aux kivezetés volt a csinálva a Cd-tár helyére, és azt kötöttem rá amit akartam, vagy amit akart hallgatni aki velem volt. A telefonjától az ipod-ig. Bár az újabb lejátszókba már alapból benne van az aux.
nekem pl. Blau van/volt és teljesen meg vagyok vele elégedve SD48
mindenki szidja, de nemigazán tudom miért
jót és kulturált áron gyártanak, najó nekem azé nincs szélesfülem :)
Tudom, de a pendrive kilóg a rádióból, és b@ssza a szememet :-) Bár van olyan is aminek a hátából megy ki a kábel és az elfér valahol ahol nem látom :-)
Van egy 2000/02-es évjáratú 156-osom és lenne két kérdesem:
-Szeretnék venni 2db emblémát előre és hátulra mert a mostaniak szinte teljesen kopottak és a kérdésem az lenne hol, vagy honnan lehet ilyesmit, vagy valaimilyen felújító szettet venni elfogadható áron?
-A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a gyári Alpine 932 audió fejegységgel nem tudok mit kezdeni, mert hiányzik a kód, valamint ha meglenne se tudnám beírni mert csak szaggatott vonalakat mutat a "CODE" felirat helyett. Ebben a kérdésben bármilyen segítséget szívesen fogadok és köszönök.
Gondolkodom rajta csak ezzel olyan szép gyári. Valami Blau kéne mert az jó a CD tárhoz, mert azt nem akarom kidobni. Nem tudod kelet európai navigáció létezik ehhez?
Sziasztok. 2.0TS 1998-asom van. Következő hiba jelentkezett: Ablakemelőt ha felfeléhúzom (a kapcsolót nyomva tartom) végállás után, rádió ki és bekapcsol a fényszorók felvillannak. Ugyan ez van amikor indítok vagy gyújtást ráadom valamint ha a ventilátort bekapcsolom. Gondolom valami összetestelhet? Valaki tudna tippet adni? Köszi előre is. Üdv.
Sajna nem találtam meg az eredeti extralistát. Az árajánlaton csak annyi van, hogy az enyémhez extraként 54e Ft-ért lehet "Kiegészítő fűtést" rendelni. Én nem rendeltem, de gyertya tudtommal volt benne.
OK. Bár mondjuk, ha az áll rajta, hogy 800W-os kiegészítő fűtés, az még számomra nem bizonyít semmit. Egy ePER-ből való kép, vagy fotó igen.
A belinkelt topicban is átbeszélték a 156 kieg. fűtéseit ott is csak a kettő említettről esik szó. Szkeptikus vagy, de hagyom magam meggyőzni. ;)
Mert a benzinesnek nagy a veszteséghője és hamar felmelegíti a vizet, ezért nincs bennük.
Ez nem igazán extra, úgymond a dízeleket télen is használhatóbbá teszi. :))
Tudtommal az izzítógyertyákon (ami a vizet melegíti) kívül az mjet-be extraként lehetett rendelni elektromos fűtőtestet is. Emlékeim szerint 800 Wattost.