Mióta megvettem a szekeret éreztem, hogy hideg motornál elinduláskor szeret fulladozni, úgymond "nehéz vele elindulni", hiába adok egyenletesen gázt, a kuplung csúsztatása közben torpan majd hirtelen felpörög újra. De pár 100 méter után már nincs gond. Ez ahogy olvastam itt a régebbi hozzászólásokat jellegzetesen LMM gyengélkedésnek a jele. Viszont üzemmeleg motornál ha 1500 körüli fordulatról kicsit nagyobb gázt adok elkezd torpanni. Finom gázadásnál nincs semmi probléma, szépen egyenletesen húz. Ma pedig azt vettem észre, hogy 1-2x rövid ideig megtorpant mikor 3000es fordulat környékéről akartam kilőni. Lehetséges, hogy ezek a jelenségek is ugyanúgy a légmennyiségmérő miatt vannak? Hibakód nincs, még a torpanások erejéig sem villan fel a MIL lámpicska.
Annó a bravómnál mikor ráfeküdtem a hangnyomás versenyre én folyékonnyal kentem ki az ajtókat. Ott a rezgés csillapítás nem volt szempont mert rezgett szegényen minden :D Te sokkal szebb hangzása volt így neki.
még veszek egy tekercset,mert csak a két első ajtó és a csomagtér/utastér elválasztó lett behúzva vele.
Hátsó ajtóba és csomagtérbe is elférne egy kevés :)
Előre bepattintottam ma a bőrt és átraktam az sw ajtókárpit bőrbetéteket a berlina ajtókárpitokba(az elektromos ablak miatt kellett) és kapott kb 8kg bitumen lapot,meg még kb ennyit fog is,csak kifogytam belőle :D
Bekerült az új bőrkormány és váltógomb is... ég és föld :D
Már csak az ülésfűtést kellene meghekkelni... :)
Kedvesek vagytok, köszönöm!
Van Alfa is a listámon, de az a példány annyit nem ér, amennyit kérnének érte.
Még mindig elég sok verzió játszik, és már nem csak Alfa van a világon számomra, de van az a pénz, amiért még hajlandó vagyok Alfát venni. Szerencsémre most a béka segge alatt vannak az árak, sajnálom is azt aki most akarja eladni.
De tegnap nem tudtam megfogni és fogtam egy padkát. Mondjuk csak felugrott...csak picit. Nem lett gond. Szerencse volt elég hó előtte, hogy ne üsse a kereket meg.