Csak megemlíteném, hogy a mai álláspontom megint negatív. Sőt már lépéseket is tettem, hogy vissza kerüljön Érdre a TSem. + a mestertől már vissza is kaptam az előleget a "munkára" és a tönkre tett hangszórók miatt is. Sajnos -1db 155 ismét. Habár fél évente 2300ft ot lehet, hogy megér még egy darabig. Hátha 1x csak lesz egy jó kinti. Szóval. 2db balos kilincs lehet. Érdeklődni 100% osan jövő7 en. :) Én kérek elnézést. De 7000ft. ;) (bordó) Jobbos 5000ft
Marklarnak:
főhenger felújító készlet kb 1800 Ft mínusz kedvezmény,élettartam kb 5 év és olyan 100ezer km volt :-)
munkahenger felújító készlet szintén hasonló Ft,most cseréltem először
A lényeg: tegnap nézegettem a juhtyubos videókat és arra jutottam,hogy nem jól csináltam a légtelenítést :-)
este nekiálltam,de már nem volt kedvem szétszedni,így alsó madárfogás-görcsölés,új módszer + kislányom segített nyomkodni a pedált, + a tőletek kapott pozitív energiák és így jó lett!!! :-)
Hmm. Anno a 8Vn gyártattam karmantyúkat a munkahengerhez. Valami 3000ft volt. Kb 1 hétig működött. :( Így mégis csak meg kellett venni 17000.- az újat.;)
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Mindkét kuplung munkahengert felújítottam készlettel,a karmantyúkat úgy raktam bele ahogy a régiek voltak,légtelenítettem is de mégsem emel ki rendesen.
Mit raktam össze rosszul?
Van e esetleg valakinek ábra ezekhez?
5 évvel ezelőtt csak a főhengert újítottam fel,de akkor elsőre jó lett és csak most kezdett szivárogni.
Mit bénáztam el,mert már 2szer szét-össze és kezdem tépni azt a maradék kis hajam :-)
Teháth. Frissen szervizelt motor. (szíjjak, olajok, szűrők) Nem az eredetije. Egy 145 ösböl van. Aljáról nincs képem, de van neki. Rozsda csak a szokásos, de még kezelhető hátsó íven egy pici. Kis horpadás, kavics felverődés. Kipróbáltam. Belseje azért zörög. De jól megy.
Valaki?