Jövőre szeretnék majd pár változtatást, mámint a kocsin, a legközelebbi taliig.
Pl. felkértek, hogy jövő augusztusban legyen menyasszonyi kocsi a verdám. :)
Addig kap egy telifényt, előtte kis lakatosmunkát.
Beltér is változni fog. Stb.
S jo lenne egy 3.0 V6 24V is bele. Esetleg 3.5-re alakitva! :)
Úgy lesz. ;-))))
A héten kicserélem a venti csatiját és megnézem még a kormány mellett lévő reléjét, aztán ha nem jutok semmire megyünk a villanyászhoz. De jövőre tuti kész lesz. :-D
Elfelejtettem nézni az időt, hogy pontos voltál-e. .-DDD
Egyébként köszi a remek találkozót, nagyon jól éreztem magam. Végre sikerült ott lennem és tényleg kár lett volna kihagyni. Jövőre is ott a helyem. ;-))
Isteni volt a főztöd, megemelem a kalapom. :-D
Ja, és a legfontosabbat majdnem el is felejtettem. A teszt kör. Hatalmas élmény volt, hogy vittél a Q4-el. Köszi. :-)
Seytettem, hogy a nyomaték hegyektől nem igazán fog menni a dolog.D Látod neked még a kerékkulTS sem segítene ebben.D Amúgy + keverd öxxe az oldalakat.DDD
Nekem nem úgy tűnik, hogy én nem tudok olvasni vagy értelmezni. Semmi baj, majd a legjobb barátod (a szalagkorlát) segít újraolvasni a hoxxáxójáxoxat - csak, hogy ilyen menőn írjak... Kivéve, ha ráhúzod a kormányt :)
Már +xoktam tőled, hogy olvasni, és értelmezni nem igazán tudx. Most sem hazudtoltad + önmagad. A nemi identitásom rendben van, és saynálom, hogy ezzel az izgalmaidnak Vget vetettem. Ahogy ismerlek neked AA nélkül nagyon roxx lenne.
DDD
Akkor most ezzel bevallottad a nemi identitásod? Innen tovább ne részletezd, a betört segged gyors és lassú mozgásának a gondolatától is kiráz a hideg, de azért köszi. Azért ne mássz fel majd minden kamionra táncolni, mert esetleg úgy jársz, mint Bugsy-ék, mikor rossz fát pisálnak le...
Srácok, az Amore történelmi pillanathoz érkezett, szerintem itt érdemes lenne lekapcsolni a szervert...