Ezt az autót nézte már valaki? Kollégámat próbálom meggyőzni, hogy jobb mint a Pug 206-ja:-) Mondjuk a színe finoman szólva érdekes... A megadott teljesítmény alapján 8V-s, ami szerintem nem hátrány.
A faceebokon is elsüthetnéd... :) Van 1-2 ... áhhh. Ol tegnap váltó olajat keresett valaki. Nem is tudom hol van faluban. 1 ki fog ilyet oda adni? Minek elpostázni? Menjen le a kútra....
Hali fanok! Az a gondom hogy ha nem indítom be az autót akkor nem jár a motor!
ÉS ha reggel beülök az autóba főleg így télen akkor hideg van! Vmi javaslat? DE olyat is tapasztaltam már hogy nem nyomtam a fékpedált és nem égett a féklámpa! Tudtok vmi megoldást ezekre ?? A kormány is a baloldalon van lehet ezzel valamit kezdeni vagy jó helyen van ott ? Köszi a segítséget !
:-D
Valóban 93-as. forgalmi szerint.
Sajnos keskeny kasztnis. szerintem nem 16v hanem 8v. de én 16v-nek vettem. mindegy igazából ezzel is meg vagyok elégedve. de teszek fel majd képet a motorról.
Aki facebookozik azok ajánlom figyelmébe a következőt:
https://www.facebook.com/groups/410883915710205/
Ma hoztam létre a csoportot!!!!
Csatlakozzatok légyszi! :)
Plusz ilyen koptatók közül az egyiket kinél lehet venni vagy ki tud ilyet csinálni? És mibe kerül? Köszönöm
Sajnos a drága autóm kis időre parkolópályára kerül :( Volt egy balesetem, egy offos autóval és sajnos drága lesz a javítás.
2 pozitívuma van a dolognak: 1, nem lett semmi bajom, 2, nem a 155 tört össze.
Ami a lényeg januárban Zé kezeire bízom a vasat és remélem végre összeáll rendesen.