Én anno a bordóra, talán 2006-2007 környékén megvettem a gyári Championt 13500Ft-ért 40% kedvezménnyel! :P ÉS kb. 1 évet bírt! Után vettem rá Marklartól sima Tipo karokat.. A mostanin legalább már alapból az volt...így elég csak a lapátot cserélgetni!
Ha már ablaktörlő...szétkaptam a motort és kipucoltam, mert kezdett szaggatni. Most szépen teszi a dolgát. Holnap du. hátsó gátlók cseréje lesz. Már nagyon itt az ideje :/
A fl utánival egyszerűbb az élet, sokfajta lapátból lehet válogatni. Nekem is még megvan az a pár, amit anno vettem. Aztán visszakapta a régit, mert csak azzal jött ki a gyárból. Meg jobban "kocka" a kar, mint a másik.
Szia! Nézd meg az én oldalamon, vagy afri cartársnál. Én is keresek. Most szólt, hogy lesz utángyártott-öntött. Az anyagát még nem tudom, hogy mi, de 4 pénz/ darab+postaköltség az ára.
jobban jársz sztem, ha beszerzel sima tipo/tempra/dedra karokat, amiben normál módon cserélhető a lapát. Ez a gyári kompakt nyűgös, mert vagy egyben cseréled vagy csak a gumit.
Emlékeim szerint 4-5e/db áron volt egyébként pár éve.
Gratula a vashoz. V6 és még piros is.. :)
Köszi.
Lehet,hogy jobb lenne az új,csak nem tudom milyen áron dobálják így,hogy egyben van a karral a lapát!
Nem tudod mennyibe kerül véletlenül az új?
Szia!
Nagyon jóóóóóóó! 2.5 V6osunk van, azt nem láttam, úgyhogy rád bízom, hogy melyiket!
Ki is fizetem, viszont olyan kérésem lenne, hogy légyszi rakd félre nekünk, megnézzük még milyen kacat kell a kocsihoz, aztán úgy postázzunk! Így jó?
Valakinek akciós sport cucc?
Ültető rugók 20 000.- /4db
Első gátlók 10 000.- /2db
Hátsó híd 20 000.- (nyergek, tárcsák nélkül)
Egyben így ahogy a képen az egész:
30 000ft
Valaki?