Előzmény:
"Sajnos" "autó buzinak" születtem. Világ életemben szerettem az autóimat. Minden autómat saját ízlésemre formáltam. Nem kevés pénzt toltam beléjük. Persze ez az én "hülyeségem" mert nem elégszem meg a 12=egy tucat autóval. Legyen benne valami más is. S tucat autókat sem akarok. (ezért nem lenne 145/6/56 sem. Bocsi, ha olyan is olvassa, de nálam már tucat autók azok is :) Nekem nem "csak egy közlekedési eszköz". Lásd SW.
Szóval ügye most is van 3db a nevemen.
S egy 4. kölcsön autóval járok 7. hónapja!
Nem értek én mindenhez, ezért vannak dolgok amiket "szakemberekre" bízom/bíznék. De most már besokalltam tőlük is. Az, hogy bartelben fizetünk egymásnak az mindenkinek jó lehetne. De nem úgy, hogy én leszállítom amit kérnek, ők meg... Az egyik a motorokkal szarakodik, ma már egy
Thesist is vehetnék az SW motorjaira költött pénzből. És még mindig szar. OK lehet savazni, hogy minek bele 16V motor... De ezért (is) más. A másik 10. hónapja ül" a Deltámon. A neki egy hetes sem munkát már a 10. hónapja tologatja. Úgy, hogy közben ketyeg a GFB, súlyadó. A vizsgája már május elején lejárt...
Arról nem is beszélve, hogy nincs az a sorban állás sem, mint 3-4 éve szombatonként volt Érden...