Épp ma hoztam két fuvar cuccost :)
-ABAról
Autó eladás utáni maradékok.
-Tatabányáról 16V TS cuccokat. 60km/h val jöttem haza, mert beért a kerékbe a kasztni :)
Pedig vettem matricát is. Így jövő7re is kitart...
Semmi gond, keres és kínálaton múlik az egész :-) Nincs harag ha nem kell :-) ITT VAN AZ ÚJ
szerintem a 15e Ft reális ár, kevesebb mint a bolti ár fele, plusz a bontókba is ennyiért adják, már ha van.
Érdekes oldal. Lehet normális hosszra gyártani a kábelt.
Viszont van az a tuning kábel. Ha kisebb az ellenállása, nem fog az visszahatni valamire?
Átmentem tudatlanba...
Sziasztok, kellemes napot és hétvégét kívánok!
Még nem jártam itt, de most benéztem Hozzátok, 155:)
Van egy Alfa 155. 1.7 TS (103 KW ) kocsim. Rángat, ha odalépek neki le akar fulladni. Sok szerelő - üzem anyag - a másik fele - cseréld ki a gyertyákat- . nos, ezt megtettem. Valószínűleg (nem vagyok szerelő ) kellene egy trafósor, a gyertyapipákkal együtt. Ugyanis 1 pipa törött, és az összes pipán a gumirész szakadozott... gondolom ez által nem kap minden henger folyamatosan szikrát...
van valakinek ez ügyben bármilyen tapasztalata? Tud valaki esetleg ilyen trafósort bontottan?
Segítségeteket előre is megköszönve:
Géza
06308499063
Tegnap este rádugta süsnye kollega a laptopját a 155-ömre! Kíváncsi voltam rá, hogy leledzik-e benne valami! Volt is egy hibakód, de azt majd ő elmondja, hogy mi, mert én már elfelejtettem! :-DDD
Természetesen töröltük, majd járattuk egy picit, hogy visszajön-e a hiba, de nem! Remélem így is marad! :-)
Összehaverkodott HEH egy kis feketével, folyton együtt vannak, már harmadjára kapom rajta őket, hogy együtt vannak, de most sikerült is őket lefényképeznem! :)))))