Ezzel a lámpatémával már foglalkoztam kicsit.Kartonból lesablonoztam lefújtam matt feketére és ez lett belőle.
Persze a papír kissé átlátszik,meg a hátoldala piros volt és az visszatükröződik a foncsorra...
Lehet hogy jó lett volna ha egy kicsit még dolgozok rajta de elvesztettem a kezdeti lendületet. :P
Jó hír! Beszéltem keresztapámmal. Pár napon belül lesz konkrét terv a megvalósításra! Szerintem csinálok egyet és megnézem mennyi okoz gondot a távfénynél!
Króm szalagot nem tenném a lámpába...Lézer nincs itthon :P....króm spray még bejátszhat....majd utána járok külföldi oldalakon, és beszélek mesterrel is, milyen ötletek vannak a feladat megoldására! :)
Nekem van egy...öööö...tán balos lámpám. Kavics foltos, de nem is búra miatt hoztam el anno. Még András bácsitól vettem vmi 1000Ft-ért 2005-ben :P Szóval a króm karikákra valami ötlet? A többit gyorsan meg tudom csinálni!
Nekem is kéne gyártani ilyet! Meg lehet oldani? Beszélek majd a keresztapámmal, max vékony alu lemez kell, van bontott lámpám, azzal kimérjük milyen kell. Ha ki van vágva, hőálló fekete/ szürke festékkel lefújni, csak a két króm körrel lennék meglőve itthon...azt nem tudom elkészíteni..
Ezzel tudod kivillogtatni a motorvezérlő hibakódjait, ha éppen nincs a háznál ALFA-TESTER :)))
Nekem már egyszer sikerült, de sehol sem találtam meg a hibakódok jelentését.
:)) Néha jól esik megkergetni a lovakat. Amúgy már 3 éve elég nagypapásan vezetek a gyerek miatt, olyankor semmi rohanás, de azért hiányzik néha egy-egy kis verseny..