Egyébként büszke vagyok rá, mert 10 éve, mióta van autóm még nem fordult elő, hogy ne keljen két olajcsere között szervizbe vinni, de most kihúzott egy évet, és ~12 000 km-t:-) Hozzátartozik, hogy azért nem volt rövid a lista, amit meg kellett csinálni az olajcsere mellett, de relatíve apróságok voltak. Remélem idén is sikerül...
Na, hogy nekem kéne egy tükrör talp takaró fekete műanyag bax, mert legutóbb az autómosóban szétmálott:) letörött a föle vagy mi... ami az ajtó sarkát takarja, illetve valójában a luk sarkát ami az ajtóból hiányzik, illetve nem hiányzik csak nem úgy lett tervezve hogy látszódjon ott, amúgy nem is látszódik annyira hogy az nem látszódhatna de mégis azért kéne egy olyan műanyag izé.
Jah, idén 2 napos lesz a 155ös tali! Szóval gyúrjatok rá!! :) Esetleg várok helyszín ötleteket! Egy-két lehetőség már megfordult a fejemben, szerintem az eddig a listát vezető település mindenkinek nagyon bejönne! :)
Nem vagy elfogult! :) Szerintem is az! Tény, a 159 eleje nagyon bejön, de ha bármelyik "átlag embernek való" Alfát minden tulajdonságával együtt veszünk, véleményem szerint nincs még egy olyan jól használható és kis ferdítéssel kompromisszum mentes Alfa, mint a 155ös!